Число на желанието на сърцето 9 – значение


Число на желанието на сърцето 9 – значение
Снимка: iStock/Guliver

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 9:

Състрадателни, чувствителни и романтични, деветките толкова се стремят да бъдат в услуга на всички, че забравят за личния си живот. В момента, когато открият своята половинка, се превръщат в предани възлюбени и надеждна опора. Романтичната ви душа ви превръща в идеалния партньор. Ала нежните чувства бързо ще угаснат, ако обектът на сърдечните копнежи не притежава артистична душа. Вие ненавиждате всичко грозно и неблагозвучно и търсите човек със сродни пристрастия.

Ако вие сте с това число на Сърцето, то със сигурност сте почитател на красотата и хармонията и сте способен безкористно да помагате на хората. Идеалите ви са възвишени, а чувството ви за съвършенство е толкова дълбоко, че ако не го реализирате, ще изпаднете в дълбока депресия. Сърцето ви е изпълнено с търпение и всеопрощение. Способни сте да споделите идеалите си с останалите, но се научете да контролирате емоциите си, понякога сте прекалено чувствителни. Притежавате удивителна вътрешна сила и ако останете верни на стремежа си към прекрасното, ще реализирате мечтите си за любов и успех в живота. Понякога проявявате неувереност и срамежливост – тези черти ви пречат и се чувствате нещастни. Тъй като по природа сте широко скроени и великодушни, сте способни да се впуснете в авантюри, за които не сте подготвени, възможно е дори да бъдете измамени. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама