Цяла седмица специални Black Week оферти в BILLA по случай черния петък


Цяла седмица специални Black Week оферти в BILLA по случай черния петък
Снимка: BILLA България

BILLA България излиза със специална седмична брошура по случай черния петък у нас. Тя включва редица оферти, включително на нехранителни стоки, като електроуреди за дома, черна техника, мобилни и гейминг аксесоари и други. Потребителите ще имат възможност да се възползват от тях цели седем дни, в периода 24-30 ноември.

Това е трета поред специална брошура, която BILLA представя по случай рождения си ден у нас – 22 години присъствие на родния пазар. За да отбележи повода, компанията обявява и две томболи, като голямата награда е почивка за двама до Малдивите.

Black Week: От храни и напитки до техника за дома

Специалните оферти в „Black Week” брошурата на BILLA ще бъдат валидни в периода 24-30 ноември, като притежателите на BILLA Card могат да избират между разнообразни продукти – от хранителни стоки до домакински електроуреди. Сред нехранителните оферти попадат артикули като прахосмукачка-робот, еспресо машина, телевизор, еърфрайър, мултикукър, миксери, тостери, ютия, преса за коса, сешоари и много други технологични решения от утвърдени марки, като Tefal, Rowenta и Muhler.

Всеки, който желае да се възползва от предложенията в „Black Week" брошурата, навярно ще трябва да побърза, тъй като специализираните лимитирани оферти са валидни до изчерпване на количествата, уточняват от компанията.

Черният цвят ще бъде на мода цяла седмица в обектите на BILLA България, тъй като тя излиза с още една интересна идея, посветена на „Black Week”. Новата брошура на търговската верига включва и обособен раздел, където са подбрани специални оферти за стоки в тематичните за повода черни опаковки.

Интересното предложение включва артикули като селекция черни шоколади, уиски с черен етикет, черен ориз, черна паста за зъби, шампоан, бира в черен кен, подправки и други продукти в черната гама.

Специалната "Black Week" брошура на BILLA България е достъпна тук

Кибер Старт: Мобилни и гейминг аксесоари

Традиционно, в първия работен ден след черния петък, на световния пазар се реализира и друга популярна кампания, носеща името „Кибер понеделник”. BILLA България не изостава от световните тенденции, като е предвидила серия специални предложения именно в контекста на инициативата. В периода 28-30 ноември, клиентите на веригата ще имат достъп до специални оферти за мобилни и гейминг аксесоари. Те включват мобилен телефон, Bluetooth колонка, уеб камера, различни видове слушалки (включително безжични), комплект компютърна мишка и клавиатура.

Почивка до Малдивите и над 50 ваучера на стойност 400 лева

За да отбележи подобаващо 22-та си годишнина на родния пазар, BILLA България обява две томболи, които ще зарадват клиентите точно преди Коледните празници.

Голямата награда в първата игра е почивка на Малдивите за двама на стойност 10 000 лева. Всеки, които иска да спечели почивка в екзотичната островна държава, намираща се в Индийския океан, може да опита късмета си. Право на участие получават клиенти, реализирали покупки в търговските обекти на BILLA България на стойност не по-малко от 100 лева в периода 24 ноември – 7 декември през настоящата година.

В допълнение, потребителите могат да спечелят и един от общо 55 подаръчни ваучера за пазаруване в BILLA – всеки с индивидуална стойност от 400 лева. За участие в томболата е необходима покупка на стойност минимум 5 лева.

Клиентите, които са изпълнили горепосочените условия, ще получат код върху касовата си бележка, който трябва да регистрират на официалната интернет страница на търговската верига www.billa.bg. Късметлиите ще бъдат изтеглени на 8 декември, като имената им ще бъдат обявени на сайта на BILLA България.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама