Coffee all the way: 6 невероятни подаръка за любителите на кафето


Coffee all the way: 6 невероятни подаръка за любителите на кафето
Снимка: Starbucks

Наближават коледните празници, всеки е в трескаво търсене на оригинални подаръци. Подаръци, които не просто да се откроят, а да бъдат оценени и използвани всеки ден. Подаръци, които носят специално послание и напомнят: "Някой мисли за теб!".

Сега ви предлагаме оригинална селекция от подаръци, които всеки любител на кафето ще оцени подобаващо и с които ще си спечелите специално място в сърцето му.

Тъмблър (термос) от новата колекция на STARBUCKS

Не само удобен, но много издръжлив с оригинален дизайн, тъмблърът е идеален подарък за всички кафе маниаци, които не се разделят с чашата си в колата, в метрото и в офиса.

Тъмблърите са идеалният избор за подарък и за всички привърженици на зелената идея за намаляване на отпечатъка върху природата. Все пак, именно STARBUCKS въведоха практиката за отстъпка на клиенти, които занесат свои многократни чаши.

 

Мъг

Признайте си, че имате любима чаша за кафе. Всеки има! А оригиналният дизайн на мъговете на STARBUCKS ги прави идеален подарък не само за любимия човек, с когото да споделиш дългото си кафе сутрин, но и за коледното парти в офиса.

Френска преса

Френската преса е един от най-лесните начини за приготвяне на кафе и едновременно с това един от най-ароматните. Чрез този метод за приготвяне се извлича максимално ароматът на кафето и се постига плътна и богата на вкус консистенция – наслада за всеки кафе маниак.

 

Хемекс

Хемексът е черешката на тортата сред приспособленията за приготвяне на ароматната напитка. С изискания си вид и които извличат повечето етерични масла на кафето и заради това вкусът на напитката, приготвена в тази кафеварка, е уникален.

 

Бутилка за многократна употреба

Бутилките за многократна употреба вече не се считат за нещо екзотично, а са must have както за работещи, така и за ученици. Един практичен подарък, на любимата марка ще зарадва всеки тийнейджър и не само…

 

 

Коледният бленд на STARBUCKS

И към всеки един от нашия лист с подаръци може да добавите пакет от ароматния и наситен коледен бленд 2021 или по-деликатния смокинов Blond Roast 2021.

 

 

Намери най-близкия до теб Starbucks facebook.com/StarbucksBul/locations/?ref=page_internal.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама