Денят ти на раждане показва какъв си в ЛЮБОВТА


Денят ти на раждане показва какъв си в ЛЮБОВТА
Снимка: iStock/Guliver

Дните от седмицата имат своето символично значение, когато говорим за характери и любовни предпочитания, както и късмет в живота. Всичко това можете да разберете в следващите редове, в които ще видите каква сте в любовта според деня ви на раждане.

ПОНЕДЕЛНИК

Хората, родени през първия ден от седмицата, често са първи в много аспекти на живота, включително и в любовта. Винаги имат ухажори, от които само трябва да си изберат. Често цялото това внимание гъделичка самочувствието им и когато някой реши да им откаже любов, те се оказват много наранени, защото не са свикнали. И все пак тези случаи са истинска рядкост. Повечето пъти трудно може да ги хванете в период, в който нямат човек до себе си.

ВТОРНИК

Тези, родени във вторник, имат моменти в живота, в които наистина винаги са на второ място. Късметът, новата работа, новата любов им се изпълват между пръстите и това е нещо, с което не могат да се борят, защото съдбата така им е отредила. Затова ценят всяка победа в любовта и всяко завладяно сърце, защото оценяват факта, че някой им е дал шанс да докажат какви хора са. По тази причина държат много на връзките си и никога не биха си позволили да изневерят или да загубят това, което често са си спечелили.

СРЯДА

Хората, родени в сряда, понякога са с две лица, които разбиват много сърца. Никога не можете да разберете какво си мислят или чувстват. Понякога може да са влюбени в двама различни души, но никога нито един от тях да не разбере за съществуването на другия. Просто са си такива по душа и не можем да им се сърдим, но винаги трябва да си имаме едно наум. Обичат вниманието и харесват няколко души да си падат по тях по едно и също време. Няма да пожелаят сериозна връзка, но с радост ще се порадват на вниманието.

ЧЕТВЪРТЪК

Родените в четвъртък са много щедри в любовта. Имат широки сърца, дават всичко от себе си за всяка следваща връзка и мечтаят да намеря истинския човек, с когото да прекарат остатъка от живота си. Те не обичат интригите, странят от бурните връзки, затова озоват ли се в такава, изчезват с неподозирана бързина. Хората, родени в четвъртък, създават най-здравите семейства, на които всеки може да се възхити.

КАКВА ЖЕНА СИ СПОРЕД МЕСЕЦА, В КОЙТО СИ РОДЕНА!

ПЕТЪК

Родените през този ден от седмицата определено се различават коренно от предходните. Те не са семеен тип, нито си падат по сериозните връзки. Предпочитат животът им да протича леко, щастливо и неангажиращо. Обичат да пътуват, да търсят нови преживявания, нови връзки и никога не се задържат дълго на едно и също място.

СЪБОТА

Това са хора, които не обичат промените в нито един аспект от живота им. Намират любовта рано и обикновено тя остава за цял живот. Не държат да пътуват по света, да имат много партньори и чак след години да изберат този, с когото искат да прекарат живота си. Ценят много всичко, което имат – най-вече семейството си. Не са склонни на изневяра и изобщо не подкрепят подобен тип поведение. Никога няма да ви разочароват.

НЕДЕЛЯ

Родените в неделя са малко противоречиви личности. От една страна им се иска да са семейни и в дълга връзка, от друга пък все им се струва, че изпускат нещо и им трябва още време, за да се наживеят така, както им се иска. С тях трябва да се внимава и да се следят знаците в какъв етап от живота си са. Понякога могат да ви подведат, че са готови са сериозна крачка, но накрая да продължат сами по пътя си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама