4 причини за женската изневяра


4 причини за женската изневяра
Снимка: iStock/Guliver

В много случаи на изневяра не спираме да се питаме защо и често обвиняваме себе си. Истината, обаче, е друга. Изневярата е личен избор, който често е провокиран от вътрешни проблеми, с които една жена трябва да се справи. Ето 4 причини тя да предаде половинката си:

1. Ниско самочувствие

Тя може да изневерява, защото самочувствието й е толкова ниско, че се нуждае от повече от един човек, за да го подсили. Тя е търсила афера, за да я накара да се чувства секси или желана, защото вътрешно не е такава.

2. Скука

Недоволна e от работата си. Затънала e в грижи за децата и дома. Неудовлетворена e от живота си като цяло. Чувството за празнота може да доведе до грешни решения.

3. Романтика

Жените жадуват за романтика. Просто е така. И когато в една връзка липсва, тя може просто да я потърси в лицето на друг партньор, който има песен, танц и стихотворение в сърцето си за дамата.

4. Пристрастяващо поведение

Пристрастена към секс, внимание, пазаруване, хазарт... Ако има признаци на импулсивно поведение, това може да се дължи на наличието на проблем с психичното здраве.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама