Доказано: Жените с тези имена се радват на дълъг и щастлив живот


Доказано: Жените с тези имена се радват на дълъг и щастлив живот
Снимка: iStock

Когато кръщавате своето дете, много внимавайте какво име ще му изберете, защото именно то може да определи съдбата му. Има някои женски имена, които притежават много положителна енергия и носят на дамите голям късмет в живота. Ето кои са те:

Елена

Сещате са за хубавата Елена, нали? Е, няма как жените, носещи това име да не притежават истинска красота. Освен това те са големи късметлийки в живота. Всяка Елена се радва от много внимание от страна на мъжете и уважение от страна на жените.

Ирина

Освен че е много красиво, това име е и доста късметлийско. Всяка една Ирина има щастлив живот, изпълнен с много предизвикателства, през които тя преминава с лекота. Тези жени са много талантливи. Много от тях стават писатели, музиканти или се занимават с друго изкуство.

Вижте още: Жените с това име са големи късметлийки

Виктория

Това име има много силна енергия и значи "победа".  Всички Виктории са победителки в живота. Дори и да са изправени пред трудности, те не се предават и се борят докрай. Имат голям късмет и се справят идеално с финансите си.

Никол

Притежателките на това име имат свой специален чар и никога не остават незабелязани. Те успяват в живота и имат много полезни контакти.  Всички ги обичат, защото имат добро сърце и позитивна нагласа. Късметът ги преследва постоянно и те често печелят от игри и лотарии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама