"Другата" - роман за любовта отвъд ограниченията


"Другата" - роман за любовта отвъд ограниченията
Снимка: Сиела

Писателят Васил Панайотов прави дисекция на човешките отношения, връзките, любовта, обичта и (обърканите) чувства в новия си роман "Другата".

Запознайте се с Магда, Стефан и Емилия. Те са колеги. Докато Стефан спи през по-голямата част от деня в офиса, „едната служебно се взира в монитора, жадно смуче цигарата”, а "другата гледа своя монитор по същия начин, но за разлика от първата, която всъщност реди пасианс, поне се преструва, че работи". И така, докато тази офисна меланхолия не бива внезапно и неочаквано нарушена.

Защото Стефан се влюбва в Емилия. А Магда е неговата съпруга и майка на детето му.

Едно увлечение прераства в любов, която ще промени и тримата. Страстта и скръбта, щастието и вината, предаността и предателството ще влязат в болезнена схватка, за да ни напомнят колко трудни са някои избори в живота.

"Другата" е роман за любовта и обичта, за връзките и човешките (дългогодишни) взаимоотношения, за избора, за цвета, който понякога се прокрадва на фона на всекидневната сивота; роман за обърканите чувства.

Васил Панайотов е съавтор на сборниците с разкази "Любовни упражнения", "Проект смърт", "Обича ме, не те обича" и романа "Стъклен дом 2". Първата му самостоятелна книга "Убиец" печели две втори места – в анонимния конкурс на издателство "Сиела" за нов български роман и в телевизионното риалити "Ръкописът" по БНТ1.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама