Ето какво е предсказала баба Ванга за 2022


Ето какво е предсказала баба Ванга за 2022

Баба Ванга неведнъж е предсказала големи събития, много от които са се изпълнили, като смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил, разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 година.

Пророчицата е една от най-уважаваните не само от българи, но и от много чужденци. Ето какво предсказва баба Ванга за 2022:

Баба Ванга предвижда за 2022 г. множество природни бедствия, които ще сполетят човечеството, както и възможни войни и неочаквани политически промени.

Липса на питейна вода

Замърсяването ще достигне максимални нива, а питейната вода ще се превърне във все по-важен ресурс в световен мащаб, цената ѝ ще се повиши, защото ще бъде трудно да се намери.

Взаимодействие с интелигентни същества от други планети

Извънземни кораби ще атакуват Земята, ще вземат хората в плен. Звучи доста страшно и интересно, нали?

Хората по света ще гладуват

Хората ще трябва да ядат бръмбари, листа и кал, за да оцелеят. Това, което се случва на всички континенти, е подобно на това, което виждаме във филмите на ужасите. Нахлуването на скакалци от Африка ще засегне зърнените култури и ще доведе до гладуване на населението, което също ще доведе до въоръжен конфликт между нациите.

Планетата Земя е застрашена от суша и наводнения

САЩ ще регистрират през 2022 г. най-тежката суша в историята на метеорологичните и климатичните рекорди. Много страни ще имат унищожени посеви, пожари ще горят в горите, реките ще намалят потоците си. Другата част на земното кълбо е преследвана от дъждове, както никога досега, столицата на Китай, Пекин, е превзета от водната стихия, при която стотици хора ще загинат. Дъждовете няма да пощадят и Япония, а гладът ще опустоши най-бедните части на африканския континент.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама