Най-ценните съвети на Ванга за добро здраве


Най-ценните съвети на Ванга за добро здраве

Всеки е чувал за Ванга, някои дори са имали късмета да я видят на живо. Но едно е сигурна – това е велика жена, която ни е завещала ценни съвети, които ще ни помогнат да сме по-здрави и енергични. Единственото, което трябва да направим, е да се вслушаме в тях!

1. Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болка има билка!

2. Никога не прекалявайте с химикалите, торовете, защото ще отровите храната!

3. Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!

4. Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, иначе ще страдате!

5. Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.

6. По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!

КАКВИ СА СТРАХОТНИТЕ ПОЛЗИ ОТ СОЛНАТА ТЕРАПИЯ

7. Медицината може да направи чудеса, но и Бог прави чудеса!

8. Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват енергия, дават сила. Можете да разберете дали в една къща цари любов и хармония по цветята, които растат в нея.

9. Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее!

10. Дори да сте болни, не се плашете! Имайте вяра – тя ще ви излекува!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама