Ето какво разкрива цветът на очите ви


Ето какво разкрива цветът на очите ви
Снимка: iStock/Guliver

Както се казва, очите са огледалото на душата. И това е точно така. Всеки от нас има уникален външен вид, в който са скрити всички уникални черти на характера. Разберете какво всъщност може да разкрие цветът на очите за вас!

Сини очи

Хората със сини очи имат много силен дух, те са смели и решителни, a също така са отлични стратези. Притежават творчески способности, които, наред с други характеристики, ги правят страхотни писатели, художници и музиканти. Въпреки това, трудно е да се установят сериозни отношения с тези хора. Те предпазливо странят от другите и внимателно подбират приятелите си.

Синеоките хора се разбират прекрасно с притежателите на тъмни очи, но изобщо не се долюбват с хора със зелени очи. Ето защо трябва да сте много внимателни с кого искате да се сближите.

ЕТО КАКВО РАЗКРИВА НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ДЪРЖИТЕ ТЕЛЕФОНА СИ

Зелени и сиви очи

Те живеят заради хората, защото са честни, открити и в същото време чувствителни. Готови са да помогнат на познат и непознат, защото имат добро сърце. Тези характеристики ги правят много добри слушатели и доста хора им се доверяват. Те са верни на приятелите си и на човека до себе си. Семейството за тях винаги е на първо място. Обичат домашния уют и държат на разбирателството и уважението в една връзка.

Трябва да бъдат внимателни, когато общуват със синеоки хора. Нужно е да прояват малко повече търпение към тях.

Тъмни очи

Притежателите на кафяви и черни очи не обичат скуката и с тях винаги е забавно. Те са обичани и находчиви хора. Някой се нуждае от разговор? Те са готови да изслушат приятелите си и след това ще им дадат важни съвети. Въпреки това, понякога  се уморяват от динамиката на живота и дори се оплакват. За щастие, това е рядко явление, на което приятелите им вече са свикнали.

Най-добри отношения ще имат с хора, които също притежават тъмни очи, но може да се разбират добре и със светлооки хора. Като цяло те са общителни и намират общ език с всеки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама