Ето какво разкрива начинът, по който държите телефона си


Ето какво разкрива начинът, по който държите телефона си
Снимка: iStock

Телефоните са неизменна част от нашия живот. Използваме ги не само за разговори, но и за забавление, работа и какво ли още не. Но знаете ли, че начинът, по който държите своя телефон и по който пишете съобщения,ч издава много важни неща за вас. Ето какви:

Държите телефона с една ръка и пишете съобщения с палеца

Вие сте много талантливи и оправни хора. Умеете да се организирате навреме, знаете от какво имате нужда и никога не губите енергия за маловажни неща. Винаги искате да рискувате, защото знаете, че е по-добре да пробваш, отколкото да стоиш на една място.

Вие сте умерено приказлива и не бързате да се разкривате пред хората. Отнасяте се много сериозно към избора на партньор.

Държите телефона с две ръце и въвеждате текста с палеца  

Ако се разпознавате, тогава значи, че сте човек, който има нужда от постоянна компания. Вие просто не обичате да сте сами. От друга страна, сте доста затворени като личност. Не обичате много да говорите за чувства. Това може да накара партньора ви да си мисли, че се отдръпвате от него, дори и да не е така.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТЕ ИМАЛИ НЯКОЛКО ЖИВОТА

Държите телефона с двете ръце, а съобщенията пишете с палците на лявата и дясната ръка 

Вие сте доста притеснителна и чувствителна личност и се нуждаете от човек, който да ви подкрепя в най-трудните моменти. Обичате както да се забавлявате, когато сте с приятели, така и да си вършите отговорно работата, когато имате задачи. 

Държите телефона в едната си ръка, а текста набирате с показалеца на другата  

Вие сте доста тихи хора и обожавате спокойствието. Рядко ще ви видят в шумни и забавни компании. Въпреки това предпочитате спонтанните срещи и ситуации, тъй като подобни неща ви зареждат с енергия. А когато такива липсват, сте готови сами да си организирате нещо интересно. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама