Ето как да разберете, че сте имали няколко живота


Ето как да разберете, че сте имали няколко живота
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че има начин да разберете дали сте се преродили?Много хора вярват в живота след смъртта, както и за това, че са имали минали животи. Ето кои са знаците, които показват, че сте се преродили:

Имате силно развита интуиция

Някои хора се различават от други с възможността просто да „усещат“ нещата и да знаят какво ще се случи. Всички сме попадали на хора, които въпреки крехката си възраст успяват да ни удивят с мъдростите си. Тези хора често се доверяват на интуицията си и почти винаги се оказват прави за това как ще се развие ситуацията. Ето това е знак, че това не е първият ви живот.

Безпричинен страх

Много учени твърдят, че всяка човешка фобия може да бъде обяснена. Всеки се плаши от различни неща. Ако ви е страх без причина от вода, например, защото смятате, че ще се удавите, това означава, че в минал живот вече сте имали някои трагични събития, свързани с тези фобии. С други думи, ако душата ви се притеснява от такова нещо, то значи е преживяла такава трагедия и я обземат страхове, че това ще се повтори.

С ТОЗИ РИТУАЛ ЩЕ ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИ КЪМ СЕБЕ СИ

Странни сънища, които се повтарят

Не всеки обръща внимание на това, което сънува, а трябва! Някои учени смятат, че в съня обикновено виждаме това, което ни вълнува най-много. Ако постоянно сънувате едни и същи сънища, това е повод да размишлявате върху факта, че душата ви може да е живяла повече от един живот. Още в миналото хората са вярвали, че всеки сън има своя собствена интерпретация и е в състояние да ни разкаже какво ще ни се случи в близко бъдеще или какво се е случило с нас преди това.

Приемате болката на хората като своя

Смята се, че хората, които са много чувствителни и са били подложени на голямо страдание в миналото, са натрупали толкова много емоции и са изпитали толкова много емоционални катаклизми, че сега могат да реагират чувствително на всичко, което се случва около тях.

Чувство за дежавю

О, това е нещо много странно и само тези, които са го изживели знаят за какво става въпрос. Понякога се появяват усещания, че някои събития вече са се случили с тях и почти ясно могат да кажат какво ще се случи по-късно. Това определено си е чисто доказателство, че сте имали минали животи. Как иначе ще знаете такива неща?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама