С този ритуал ще привлечете пари към себе си


С този ритуал ще привлечете пари към себе си
Снимка: iStock

Всеки човек си мечтае за добро здраве, щастие и достатъчно пари, с които може да си гарантира един хубав живот. Парите се изкарват с много труд, разбира се, но знаете ли, че понякога може да си помогнем и по друг начин?

Ако искате да забогатеете бързо и да не полагате много усилия, може да пробвате този ефективен начин за привличане на финанси. С негова помощ ще успеете да постигнете някои от мечтите си.

Как се извършва този ритуал?

Много важно е първо да изчистите дома си от мръсотията, праха и старите вещи. Те са една от главните причини за блокиране на финансовия поток и правят циркулацията на паричната енергия невъзможна. 

Хубаво е да се отървете от стари и ненужни неща, които само заемат място. Нали знаете – за да дадете път на новото, първо трябва да махнете старото.

ИЗЛИЗА ЛИ В КРАЙНА СМЕТКА ПО-ЕВТИНОТО ПО-СКЪПО?

Най-важното е да повярвате, че този ритуал наистина ще подейства.

Преди да започнете, трябва да сте сигурни, че в главата ви няма негативни мисли. Това ще попречи на енергията.

Когато правите ритуала, трябва да сте сами, на тихо място. Намесата на чуждата енергия може да се отрази на резултата. 

Преди да започнете, трябва да си купите ново портмоне и то да го изберете внимателно.

Няколко минути преди полунощ се усамотете в отделна стая, седнете на масата, а срещу себе си сложете огледало. Пред себе си портмонето, монети и купюри. Гледайте отражението си в огледалото в продължение на няколко минути, след което затворете очи и си представете, че в ръцете си държите желаната сума. Когато мислено сте най-близо до мечтата си, отворете очи. Напишете желаната сума на лист хартия и кажете: "Нека парите дойдат в живота ми. Вярвам, че мога да се сдобия с (тук напишете сумата, която желаете) и нищо няма да ми попречи да се приближа към целта!". 

Изричайки тези специални думи, трябва да преброите всички пари, които лежат пред вас, след това да ги приберете в новото портмоне. Листчето, на което сте написали желаната сума, поставете на видно място, за да може всеки път, когато минавате покрай него, да си спомняте за главната си цел и да не се отказвате от нея. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама