Най-важните съвети, от които зависи животът ви


Най-важните съвети, от които зависи животът ви
Снимка: iStock

Тези 15 съвета, които сме подготвили за вас, са особено ценни. Тъй като това са прости житейски принципи, трябва всеки ден да ги прилагате и те да станат част от живота ви.

Колкото по-бавно се движите, толкова по-бързо умирате.

Не щадете пари за стоматология и пътуване: по-добре е да се приближите до прага на смъртта с ослепителна усмивка и прекрасни спомени.

Не се омъжвайте за този, с когото нямате намерение да живеете до края на живота си. Средният брак продължава десет години, така че според статистиката най-вероятно няма да изживеете остатъка от живота си в него. Но трябва да се надявате!

Никога не вдигайте ръка към жена, дете, животно или мъж, които не могат да ви счупят челюстта.

Никога не посягайте на никого, ако можете да го избегнете. Всъщност има само две законни причини за битка: да се бориш за живота си или да защитиш близките си.

Ако победите някого, направете го красиво. Угасете яростта си, не махайте с ръце, покажете ум, а не сила!

Добрите нрави са основата на всичко! Грубостта няма извинение. Качеството на живота се състои в малки човешки отстъпки един на друг и само любезното съдействие ще направи живота ви поносим.

Никога няма да дойде момент в живота, когато ще станете толкова мъдри, опитни и успешни, че да не правите грешки. Очаквайте неуспехите и ги оставете да закалят духа ви. Минутите на срама ви правят силни, минутите на успеха ви правят признателни: и двете се редуват в живота толкова неизбежно, колкото нощта и деня.

7 СИТУАЦИИ, В КОИТО ОПРАВДАВАМЕ ЛЪЖАТА СИ

Ако между вас и вашата половинка постоянно има страшни скандали, след които никой не отстъпва, това не е вашият партньор в живота.

Ако между вас и родителите ви доста често има конфликти, това е съвсем нормално - но трябва да положите всички усилия за бързо примиряване.

В света има много красиви жени, но само една ще ви обича истински.

Има върхове, на които определено трябва да се изкачите – всичко останали е по-добре да заобиколите.

Не ставайте баща, докато не сте готови да считате друго „човешко същество“ за по-важно от вас.

Основният фактор за успех е вашият праг на болка.

„Не става въпрос за това колко силно удряш, а за това колко сила можеш да издържиш, докато продължаваш да се движиш напред.“

Не губете ценно време за ревност, омраза и гледане на безсмислени филми.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама