Фики Стораро кани на екскурзия в Майорка или в нов апартамент в София


Фики Стораро кани на екскурзия в Майорка или в нов апартамент в София
Снимка: Facebook

Ако все още не сте забелязали рекламата на Фики Стораро и Палмсбет, или вече сте я гледали, нека се запознаем малко по-подробно с този оператор и предложенията, които ще намерим в платформата. Самият бранд е отскоро на пазара, но пък може да впечатли спортните почитатели с редица разнообразни предложения и качествени практики. Професионализмът е на много високо ниво, а основната политика тук е да гарантира забавлението на всеки клиенти.

Точно по тази причина не се изненадваме и от факта, че именно Фики е избран за лице на играта "Сега е моментът за 2021 специални награди". Впрочем трябва да споделим, че този оператор често изненадва клиентите си с различни промоции, но стартът на годината определено не може да бъде пропуснат. Въпросните 2021 награди включват сериозно количество парични награди, но това, за което изпълнителят пее е абсолютният факт.

Брандът е поставил в списъка с награди двустаен апартамент в столицата, 2 екскурзии до Палма де Майорка, 3 флагмански мобилни телефона iPhone 12 Pro, 4 телевизора и 5 мобилни телефона от Samsung, както и 6 умни часовника. Избраните награди най-вероятно отговарят по вкуса на всеки, но нека проверим какви са изискванията. Всеки клиент в онлайн платформата на оператора може да спечели по един код за участие във въпросната игра на база неговата активност. Кодовете са уникални и с тях може да се спечели само една награда, но това не означава, че един играч няма право да използва колкото се може повече кодове.

Стартът на играта е вече даден и започва в 3 часа на 21 януари и приключва в 10 часа на 20 март. От началото на март ще започне тегленето на награди, първо за паричните награди, а след това и за предметните. Последните големи награди ще се изтеглят на 20-21 март и трябва да обърнем внимание на някои много важни условия. След като даден играч бъде изтеглен за голямата награда, операторът ще се опита да се свърже с него на предоставен телефон, за да получи потвърждение, че това е победителят в играта - срокът на връзка е 30 дни. При неуспешно свързване, наградата се дава на друг участник.

Следователно е много важно всеки клиент винаги да разполага с пълна батерия, за да може да получи съответната награда. Най-важното е, че промоционални кодове ще се дават за активност във всяка една секция, а в момента можем спокойно да се възползваме и от специален Palms Bet бонус за още по-добри условия. Редно е да напомним на всички клиенти, че докато тази игра предоставя възможност за спечелването на парични и материални награди, активността в платформата продължава да изплаща и всички останали печалби в различните игри. С оглед на това спокойно можем да заявим, че почитателите на спортни прогнози, както и почитателите на риска в онлайн казиното имат шансове не само за участие в тази игра, но и за всички останали успехи и джакпоти, които се предлагат.

И най-важното е, че годината едва сега започва и това би накарало всеки клиент да се замисли и за следващия по-важен въпрос: каква ще е следващата промоция? Както вече споменахме, този оператор винаги търси интересни предложения, с които да изненада своите почитатели и най-вероятно след тази игра можем да станем свидетели и на други мащабни промоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама