Flip.bg: смарт избор на родителите за смартфон за училище


Flip.bg: смарт избор на родителите за смартфон за училище
Снимка: Flip

Кампанията Smart2School е с фокус върху представянето, достъпността, качеството и екологичните решения за смартфони, които с Flip.bg са само на няколко кликвания

Септември вече чука на вратата, а с него идва и новата учебна година, с всички вълнения и очаквания, а за родителите – и с ежегодното трескаво пазаруване на всичко, нужно за учениците. Това обикновено се превръща в трудна задача: как да отговорим на желанието на децата да имат най-модерните дрехи и джаджи, докато в същото време да се вместим в бюджета си? Нужно ли да похарчим цяло състояние за нов телефон, който най-вероятно ще бъде счупен след няколко месеца? Не е ли по-добре да го запазим като награда за добри оценки в края на учебната година?

Flip.bg – технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно място за купувачите на мобилни телефони, и бързо утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването – е не само смарт отговорът на тези въпроси, но и последната им инициатива, кампанията Smart2School, променя начина, по който да подхождаме към пазаруването на технологии за новата учебна година.

Вера Петрова, управител на Flip.bg, обяснява: „Нашата кампания Smart2School цели преосмисляне на ролята на смартфоните в образованието. Вместо да приемат тези устройства просто като награди, ние насърчаваме родителите да ги припознаят като инструменти за постижения в училище. Доброто представяне започва с добри възможности и точно това е, което дават нашите смартфони – и то на достъпна цена и с първокласно качество. Така предоставяме начин на родителите да направят „смарт сделка“, когато става въпрос за мотивиране на собствените им деца.“

Предизвикателството да използваш телефона като средство за стимулиране на учебния процес, вместо добрите оценки като средство за получаване на телефон, е лесно постижимо с Flip.bg. Във време, когато изглежда, че цените непрекъснато растат, компанията предоставя смарт решения без компромис с качеството. Предлагането на смартфони, които са като нови и на достъпни цени, е начин родителите да разпределят разумно ресурсите си, фокусирайки се върху основните разходи, докато същевременно са спокойни, че ще могат да са постоянно във връзка с децата си. Ангажиментът на Flip.bg към качество като ново гарантира, че техните устройства ще издържат както на времето, така и на интензивната младежка употреба.

Стремежът на Flip.bg да обезпечи удовлетвореността на клиентите се простира отвъд техните висококачествени устройства. Удобен за потребителя интерфейс заедно с предимства като 24-месечна гаранция и 30-дневна политика за връщане правят процеса на закупуване лесен. С различни опции за плащане, включително безлихвени планове на вноски, те гарантират, че услугите им отговарят на уникалните нужди на всяко семейство.

Но това, което наистина отличава Flip.bg, е тяхната отдаденост на устойчивостта. Изборът на ремаркетиран смартфон има смисъл не само от финансова гледна точка, но също така е е съобразен с опазването на околната среда. Така с Flip.bg не само правим разумна покупка, но и допринасяме за едно по-зелено бъдеще. Подходът им намалява CO2 емисиите с впечатляващите 63% и подкрепя кръговата икономика, като позволява на семействата да се ангажират със смислени разговори за устойчивостта, докато вземат отговорни решения за покупка.

Кампанията Smart2School на Flip.bg е активна до 15 септември 2023 г. и е чудесна възможност да осигурим качествени устройства на учениците, без това да натежи на семейния бюджет. Включените в кампанията смартфони са с до 200 лв. по-евтини от чисто нови и с гарантирано качество и производителност, което прави Flip модерният, смарт и устойчив избор, идващ с редица предимства, както за родителите, така и за децата. Сред най-популярните модели, включени в кампанията, са iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, както и телефони на Samsung. С тези препоръки още по-лесно можем да направим избор, който не тежи на бюджета и е с грижа за природата – и то само с няколко клика.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички