Идеи за родители: Как да се подготвим за първия учебен ден с Lidl


Идеи за родители: Как да се подготвим за първия учебен ден с Lidl
Снимка: Envato

15 септември наближава и започваме да усещаме мирис на новото начало и новия сезон. Помните ли своя първи учебен ден? Дори и да не е бил най-любимият ви ден или невероятно неповторим момент, шансовете споменът да е жив някъде там у вас е голям. И колкото и голямо да е вълнението на децата, то това на родителите е равностойно, ако не и по-голямо. И всичко започва с подготовката за този така важен ден. Със сигурност е трескава и вълнуваща и започва още от средата на август с онова свито усещане в стомаха, което сме се заели да ви спестим, защото в два поредни материала ще ви покажем две чудесни идеи как да подготвите своите малки ученици за училище. Днес ще обърнем внимание на момичетата с предложения, които ще се харесат на всяка малка принцеса.

Първа в списъка е раницата. Не може без нея, разбира се. Често това е един от големите разходи за ученика, тъй като по-малките дечица могат неволно да ги повредят. При момичетата е сложно и с избора на цвят. Затова да изберете нещо на оптимална цена, което да е качествено, издръжливо и с красив дизайн е голям плюс. И всичко това само за 25,99 лв. 

Вече имайки раницата, важно е да я напълним с всичко нужно. Можете да го направите с лекота в Lidl, където ученическият сезон традиционно дава възможност да набавим разнообразие от продукти за ученика на страхотни цени и то докато правим обикновения си седмичен пазар. Ей така - без излишен стрес и без нужда да обикаляме хиляди места, за да съберем необходимите тетрадки, химикали, маркери, гумички, острилки и каквото още се сетите. И като споменаваме това, показваме ви предложение от Lidl за комплект от 30 броя гел химикали само за 5,99 лв. с купон в приложението Lidl Plus, което носи допълнителни отстъпки и бонуси за всички негови потребители.

И да не помислите, че няма да си откриете хубав несесер за всички тези химикали. Lidl са подготвили разнообразие от дизайни с устойчиви несесери, които могат да поберат всички любими химикалки и моливи на детето ви, че и още толкова. Можете да си го вземете само за 9,99 лв.

Накъде без тетрадки и различни тефтери за записки. Да, да, знаем, че днешните деца са дигитални, но  няма как да избягаме от една удобна и функционална тетрадка. В Lidl има разнообразие от практични предложения, а конкретно това е само за 2,99 лв. формат А5 и цели 160 листа. 

И разхождайки се из магазина, събирайки всичко прилежно в раницата, виждаме две предложения, които няма да се съберат в нея. Ние обаче ще изкривим само мъничко правилата на този списък и ще ви ги покажем защото освен всичко друго, са много полезни.

Магнитна карта на света или Европа.

Струва 39,99 лв, което за толкова детайлно изпипан продукт, който всички у дома могат да използват за опресняване на географските си познания, е абсолютна находка. И няма как да не му намерим още едно практично приложение специално за родители - ето така лесно ще се избира къде да бъде следващата семейна ваканция в чужбина.

Всеки ученик има нужда и от качествена настолна лампа. Не за да учи до тъмни нощи. Това е незаменимо допълнение към бюрото, с което да се улеснят всички училищни занимания у дома. Предложението на Lidl е само за 27,99 лв. и е с LED светлина. 

Надяваме се, че предложенията ни ще са ви от помощ. Очаквайте съвсем скоро и следващия материал, а дотогава весела подготовка за първия учебен ден.                                                                                                                                                                                                             

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички