Избери си една от 6-те двойки... и виж в каква ВРЪЗКА си


Избери си една от 6-те двойки... и виж в каква ВРЪЗКА си
Снимка: Istock/Guliver

Умът ни може да ни подскаже щастливи ли сме в една връзка или се заблуждаваме. Погледнете картинките и си изберете двойката, която най-много отговаря на вашата връзка и това какви сте. На пръв поглед всички са щастливи... но ето какво се крие наистина.

1. Приключенска

Вие сте двойка, която обича лукса и свободното си време. Не бързате да създавате семейство и деца, а предпочитате да се насладите на времето си един с друг. Обичате да се глезите, обичате романтичните вечери и разходките до късно вечер. На мъжа във връзката му липсва повече сериозно отношение и не прави смели крачки напред. Всичко това е добре, но след време омръзва и жената ще си тръгне, ако не се озове с пръстен на ръката.

2. Хармонична

Вие сте абсолютно пълноправни във вашата връзка. Няма война за надмощие и предпочитате спокойствието, пред безсмислените драми. Готови сте за семейство, имате всичко нужно като разбирателство и компромиси, за да започнете своя съвместен живот. Обичате разходките в парка и скромните излизания. Най-много от всичко обичате да си стоите у дома и да се наслаждавате на компанията си.

3. Капризна

Мъжът във връзката дава всичко за жената до себе си. Дава дори и контрола над взаимоотношенията и всичко, което иска е просто да бъде обичан. В тази връзка водещият човек определено е женската половинка... която е и малко капризна. Вие сте много стабилна двойка, но не ви липсват и дразги, именно защото дамите не правят компромиси и са свикнали всичко да става така, както кажат.

4. Консервативна

Вие сте двойка, в която мъжът буквално носи жената на ръце, но... разликата е, че жената не се възползва от добрината на човека до себе си, а искрено цени всички усилия, които той полага. Имате много спокоен начин на живот, не си падате по излизанията вечер и дори сте малко консервативни. Мечтаете за простичките неща от живота и нямате нищо против да живеете на някое малко местенце извън големите градове.

5. Колеблива

Вие сте двойка, в която жената движи светът напред. Няма никакво равноправие и няма начин да останете завинаги заедно, ако не промените нещо във връзката си. Мъжът трябва да е мъж. Думата му да се чува, да взема сериозни решения и да носи на плещите си товари, с които никоя жена не може да се справи. Ако не се получи баланс, нищо няма да се получи накрая.

6.Спокойна

Вие сте спокойна и здраво стъпила на земята двойка. Обичате се истински, искате от живота само здраве и късмет, всичко друго може да постигнете и сами. Никога не бихте предали човека до себе си, любовта ви е безкрайна и такава ще остане, ако продължавате да се държите толкова почтенно един с друг. Вашият най-голям плюс като двойка е това, че мислите еднакво и имате еднакви планове за бъдещето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама