Изричането на тези думи ви разболява


Изричането на тези думи ви разболява
Снимка: iStock

Вашият приложим набор от думи е мощен инструмент за самопрограмиране.

Всеки от нас има напълно уникален запас (набор) от думи. Този комплект е мощен инструмент за самопрограмиране. В буквалния смисъл: докато говорим, ние живеем. Това, което декларираме, е това, което имаме.

Думите са дрехите на нашите мисли и енергията на думите има още по-плътна структура и тази енергия е многократно по-бърза в сравнение с енергията на мисълта.

Вече са дадени толкова много доказателства за това, че към тях няма почти какво да се добави.

Но днес ще ви представим още едно доказателство, признато за откритие, което може да излекува най-опасните заболявания. То е направено от немския психотерапевт Носрат Песешкиян, той е първият, който е открил (и след това се е научил да неутрализира) думи, които програмират болестите на тялото. С течение на времето Пешешкиян убедително доказва, че тези разрушителни думи присъстват в речника на всички хора.

Трудно е да се повярва, че такива безобидни на вид думи могат да навредят толкова много, но това е факт.

Вижте кои са тези изрази:

Търпението ми се изчерпа.

Нещо ме изяжда.

Блокираха ми кислорода.

Това ме изцежда докрай.

Уморен съм от живота.

Оказвате натиск върху мен.

Не намирам изход от ситуацията.

Д-р Пешешкиян публикува своите заключения за ефекта на органичната реч върху човешкото здраве не толкова отдавна, но тези заключения вече са проверени няколко пъти.

И сега можем с увереност да кажем: първо човекът включва думите-разрушители в активната си реч (определя програмата за конкретна болест) и едва след това възниква болестта.

Задачата на думите-разрушители е да подкрепят болестта, да ѝ дадат възможност да "живее и да просперира". Това е разбираемо: органичната реч е независима умствена програма и има добре обоснована мисия: да подкрепя създаденото.

Няма значение за кого (или какво) се прилагат тези и подобни думи и изрази. Самият факт на тяхното присъствие в активната реч поставя (и след това подкрепя) програмата на заболяването.

Затова внимавайте какво казвате. Опитайте се да контролирате мислите, а след това и думите си. За целта ви трябва постоянна практика - наблюдавайте какви разрушители присъстват в речта на вашите близки. Просто избягвайте да ги казвате.

Опитайте се да бъдете по-мили и добри към хората, особено към близките ви. И не забравяйте: индивидуалната реч е нещо, което само ние можем да контролираме!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама