Жена прикрива грозни белези с красиви татуировки


Жена прикрива грозни белези с красиви татуировки
Снимка: iStock

Няма съмнение, че всички тела са красиви, но на хората, които имат белези или други нежелани несъвършенства по кожата, може да им е трудно да се чувстват по този начин. Имайки това предвид, Нгок Лайк, талантлива татуистка от Виетнам, прави чудеса, прикривайки белези с красиви татуировки. По този начин тя позволява на хората да си възвърнат самочувствието и отново да бъдат щастливи с телата си.

Всичко започнало в университета, където Лайк следвала за професионален дизайнер. Тя смятала, че художественият талант сам по себе си не е достатъчен, за да преобрази различни видове белези, затова направила много изследвания. Според нея всеки вид белег има различни характеристики. Ето защо е от съществено значение да се инвестира време и усилия във внимателно проучване, за да се прикрият белезите по най-оптималния начин.

Нгок Лайк вярва, че татуирането не само разкрасява, но трябва и да е безопасно за здравето. Въз основа на желанията на клиента, както и на структурата на белега, тя измисля специална визия, която да отговаря както на белега, така и на личността на човека. За нея съвършенството не е основната цел, тъй като вярва, че най-важното нещо е да превърнеш недостатъците на хората в техни предимства.

Нгок Лайк, която се занимава с татуиране от 10 години, води и битка срещу предразсъдъците във Виетнам. В страната ѝ все още има хора, които вярват, че татуирането не е "истинска" работа и е свързано със зли сили. Следователно клиентите ѝ се сблъскват със страх от излизане от зоната им на комфорт, а борбата със семействата им и социалните предразсъдъци е неизбежна. Наличието на недостатъци обаче ги кара да се чувстват нещастни и това ги мотивира да се променят. А Нгок Лайк много добре ги разбира, превръщайки грозните им белези в красиви картини по телата им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама