Жените с това ИМЕ се справят с всичко в живота


Жените с това ИМЕ се справят с всичко в живота
Снимка: iStock

Има едни жени, които са изключително честни, лоялни и много смели. Те много често се справят сами с всяка ситуация и нямат нужда от помощ.

Тези жени носят името Рая.

То  произлиза от съществителното "рай", има славянски произход. Също като имената Райко, Райчо, Раян, Райка, Райна смислово се обвързва с "щастие", "слънце", "рай", "благоденствие".

Зад ангелската външност на жената с това име се крие силен характер. Случва се да бъде рязка и невъздържана в изказванията си и непредсказуема в порива на емоциите си.

Името Рая е под влиянието на Марс и носи в себе си огромен заряд активност и борбеност.

Тази енергия лишава Рая от мекота, отстъпчивост, дори от женственост, което би могло да усложни личния ѝ живот и взаимоотношенията с противоположния пол.

За нея личният статус е от голямо значение - както на работното място, така и вкъщи.

Рая е човек с неутолима жажда за живот, иска всичките му предимства, всичко, което можете да достигне и държи да бъде възможно най-добрата. Стреми се да завоюва всеобща любов, уважение и признание.

Нейният живот не може да се нарече премерен и монотонен. Като светъл и необикновен човек, тя привлича вниманието на другите към себе си, впечатлява ги, оферти не ѝ липсват.

Момичето с име Рая излъчва интензивна сексуалност, обича с емоция, което обединява и пази любовта ѝ дълго време. В личните отношенията изисква взаимност, не би инвестирала време и емоции във връзка, която не ѝ носи удовлетворение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама