Женските имена, които носят успех и късмет


Женските имена, които носят успех и късмет
Снимка: iStock

Ако се чудите как да кръстите своето детенце, прочетете статията, за да разберете кои женски имeна носят успех и късмет в живота.

Елена

Едно много красиво и популярно име, което носи силна енергия. Означава "светлина", "блестящ". Със сигурност ще донесе много късмет на притежателката си. Името наистина има светлинна енергия. Основните качества, присъщи на Елена, са: женственост, търпеливост, мъдрост и благодат.

Олга

Красиво име със силна енергия, което означава "свята". Момичета с това име притежават голяма жизнена сила и именно това е, което им помага да преодолеят трудностите. Жената с името Олга е много независима и целенасочена.

Татяна

Момичета с това име, което означава "основател", са независими, упорити и свободолюбиви. Благодарение на тяхната енергия и сила, те винаги постигат целите си.

КОИ СА ОСНОВНИТЕ ТИПОВЕ ХОРА И КЪМ КОЙ ОТ ТЯХ СПАДАТЕ

Наталия

Красиви,  успешни и талантливи – това са качествата, които притежават жените, носещи името Наталия. В превод името означава "благословена". Жените с това име имат огромен късмет в живота, особено когато става въпрос за избор на половинка

Анна

Ана или Анна е не само красиво име. Жени, които се казват така, са насочени творчески и са успешни в различни сфери. Те са много трудолюбиви, и постигат голям успех.

Това е име със силна енергия, която поставя началото на съдбата, но в крайна сметка успехът зависи и от много вътрешни качества и черти на характера. Избирайки името на бъдещото си дете, можете да му даде жизненост и енергия, така че избирайте внимателно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама