Kак да привлечем късмет в живота си


Kак да привлечем късмет в живота си
Снимка: ПР

За всички, които искат по-добре да овладеят древните тайни на Изтока, в книжарниците вече е новата книга на Дайки Ивабучи "Дао на късмета". Tя е едновременно наръчник и покана да се потопим във философията от Страната на изгряващото слънце.

И късметът не просто е втъкан в съдържанието на книгата, а и в нейното оформление и самата й същност, което я превръща в своеобразен талисман.

Зад твърдите корици, обагрени в цвета, символизиращ късмет в страните от Далечния изток - червено, се крият 22 глави с по 22 принципа. Всеки един от тях ни разкрива как непосредствено да привлечем късмет в битието си.

Рисунките на стари японски майстори съпровождат всички глави от книгата.

Философията в "Дао на късмета" е непреходна и неизчерпаема – всеки път, когато отворим книгата, ще се натъкнем на нещо ново, което предишния път не сме могли да възприемем. Книгата се развива заедно с нас, търпеливо изчаквайки да разберем всичко, което се опитва да ни разкрие.

Да. Късметът е тук, в момента - пред теб. Ще го намериш между кориците на тази книга, а след това ще разбереш, че се простира и извън нея - в теб, около теб ... навсякъде в живота ти.

Предишният ми "аз" нетърпеливо би се провикнал: "Не се бави, грабни късмета си преди да е избягал!". Но след срещата ми с него, с непреднамерена усмивка ти казвам: "Наслади му се! Късметът е нещото, което никой никога не може да ти отнеме, защото ... късметът е избрал точно теб."

Дайки

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама
Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама