Как енергията на предметите влияе на живота ни?


Как енергията на предметите влияе на живота ни?
Снимка: iStock/Guliver

Не само хората и животните притежават определена енергия, но и неодушевените предмети, с които сме заобиколени. Дори те имат собствена аура, която оказва влиянието на всичко наоколо. Езотерици разкриха как точно енергията на нещата може да повлияе на живота ни.

Всичко има сила

Камъкът, лежащ на земята, също има свое енергийно поле, въпреки факта, че на пръв поглед той няма душа и е откъснат от хората. Всъщност абсолютно всичко абсорбира енергия, но по различен начин.

Предметите, създадени от човека от неестествени материали - пяна, пластмаса, високотехнологични наноматериали и т.н., абсорбират енергията на околния свят по най-негативния начин. По дефиниция те са мъртви, защото тяхната структура първоначално не е създадена от природата.

Вещите, изработени от метали и тъкани, абсорбират енергията най-добре. Ето защо всички основни талисмани са от естествени минерали и метални сплави. Талисманите са изработени от вълна, коприна, конци, глина и други естествени „суровини“.

Вещите могат да се зареждат

Енергията на нещата, принадлежащи на хора с добро сърце, е изключително "лека". Но ако принадлежат на зъл човек, тогава те се зареждат с отрицателна енергия.
Талисманите или бижутата могат да бъдат заредени с негативизъм, така че не трябва да ги приемате като подаръци от непознати или да ги вземете, ако случайно ги намерите на улицата.

Аурата на доброто или злото може дори да зарежда цели стаи и зони от пространството около нас. Например, случва се да се качите в чужда кола и да се почувствате неудобно. Това е така, защото нейният собственик е лош човек и тя е заразена с аурата му.

Всичко, което е заредено с негативизъм, се нарича вампирска вещ. Предметите, заредени с положителна енергия, се наричат донори.

Как вещите влияят на живота ни?

Ако сте срещнали или дори докоснали нещо негативно с лошо минало по пътя си, но сте го изхвърлили и не сте му придали значение, нищо страшно няма да се случи. Но ако го вземете и го поставите в дома си, не очаквайте нищо добро. Този предмет ще отрови всичко около вас. Последиците могат да бъдат различни: загуба на късмет, здраве и увереност.

Ако нещо първоначално е било докоснато от лош човек и след това е оставено в дома ви, то ще се превърне в проводник за лошото. Това са много опасни предмети, които понякога водят до раздяла, сериозно заболяване и дори смърт.

Всичко е наситено с енергията на хората. Например, ако сте живели рамо до рамо с друг човек дълго време, тогава нещата, които сте запазили от съвместното ви съжителство ще ви напомнят за бившата ви сродна душа дълго време. Това може да е някакво облекло. Дори не е нужно да го носите, за да ви напомня за миналото.

Ето защо експертите винаги съветват да се отървете навреме от нещата, свързани с миналото. В противен случай след раздялата те няма да ви позволят да забравите човека завинаги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • Късметче за всяка зодия за 23 юни...
  Късметче за всяка зодия за 23 юни

  Овен Оставете сърцето ви да ви води днес, то няма да сбърка правилната посока. Телец Очаква ви пътуване, изпълнено с приключения. Близнаци Днес ще сте звездата на работа. Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли Рак Днес е ден за мечти. Какво си пожелаете, ще се сбъдне. Лъв Очаквайте...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама