5 ефективни начина да се защитите от енергийни вампири


5 ефективни начина да се защитите от енергийни вампири
Снимка: iStock

Енергийните вампири са в състояние да превърнат живота ни в истински кошмар, ако не знаем как да взаимодействаме с тях. Експертите по биоенергия разкриха най-ефективните начини за предпазване от тяхното влияние. Те разграничават общо има десет вида енергийни вампири, но всички токсични хора действат по сходен начин, така че описаните по-долу съвети за защита могат да се считат за универсални. Благодарение на тях ще успеете да се защитите и да се предпазите от беди. Ето какво трябва да направите при контакт с енергиен вампир.

1. Слушайте, но не се занимавайте с полемики

Вампирите просто чакат да реагирате по някакъв начин на думите им - да изпитате тъга, да започнете да спорите с тях или да проявите агресия. Те са много коварни хора, които подхранват емоциите и действията ви, така че най-добрият начин да им устоите е да не правите нищо. Например, ако роднина или токсичен колега ви критикува, че сте прекалено емоционални, отговорете просто и лаконично: "Да", "Не", "Добре", "Разбрах" и т.н. Първоначално вампирът може да започне да проявява агресия, но след това просто ще се откаже, осъзнавайки, че не може да ви накара да загубите равновесие.

2. Избягвайте напълно комуникацията с него

Това е най-трудно за изпълнение, тъй като често енергийните вампири се оказват сред най-близките ни хора. Ако имате възможност да не общувате с токсичния човек, възползвайте се от нея. В случай, че не можете напълно да се абстрахирате от комуникацията с него, можете да я сведете до минимум. Това ще ви помогне да избегнете ненужни дискусии и неприятни разговори. Ако е възможно, кажете, че времето ви е ограничено. Например: "Имам само няколко минути и след това трябва да се върна на работа". Тази стратегия също работи и ще ви помогне с такт да излезете от ситуацията.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ВЕЧЕР: ИНТЕРЕСНИ СУЕВЕРИЯ

3. Намерете си компания, когато общувате с него

Вампирите не знаят как да работят с групи хора. Самотниците често стават техни жертви. Ето защо експертите съветват жертвите им да се обединят в групи, за да им се противопоставят.

4. Заемете затворена поза

Когато говорите с такъв човек, трябва да заемете затворена поза. Това е страхотен психологически трик, който ще покаже на вампира, че сте непроницаем. В този случай той сам ще изпита желание да ви напусне. Затворените пози са ръце в джобове, кръстосани ръце или крака.

5. Специални талисмани и амулети

Сребърни бижута

Най-мощният амулет срещу всякакъв вид енергийни вампири е сребърната гривна или пръстен. Този метал има много силни защитни свойства, така че ако имате такъв талисман, на вампира ще му бъде много по -трудно да "пробие" енергийната ви защита.

Тигрово око

Този минерал помага за по-доброто разбиране на хората. С него ще бъдете много по-точни при идентифицирането на тези, които действат от негативни подбуди. Това ще се случи на ниво интуиция. Благодарение на този камък ще имате повече време да обмислите стратегията на взаимодействие с вампира.

Алгиз

Това е руна на защита, която много хора поставят върху тялото си под формата на татуировка. Тя помага за отблъскване на енергийните вампири и токсичните хора. Можете също така я нарисувате върху тялото си с обикновена писалка, когато имате нужда от защита или се чувствате застрашени. Друг вариант е да носите със себе си парче дърво с гравирана руна Алгиз.

Обсидиан

Това е много силен защитен камък, който се съчетава добре с тигрово око, сребро и защитни руни. Обсидианът има много важни свойства. Той защитава човек от всяка опасност, включително от опасността, която представляват другите хора за него.

Черни дрехи

Черните дрехи са силен амулет срещу вампири. Този нюанс поглъща отрицателната им аура и помага по-фино да почувствате желанията на другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама