Каква е съдбата на жените с името Рая


Каква е съдбата на жените с името Рая
Снимка: iStock

Името Рая произлиза от съществителното "рай", има славянски произход. Също като имената Райко, Райчо, Раян, Райка, Райна смислово се обвързва с "щастие", "слънце","рай", "благоденствие".

Рая е честна, лоялна, смела, способна да бъде приятел. Тя е решителна, работоспособна, умее правилно да анализира, на интуиция не разчита, доверява се на разума си.

Зад ангелската ѝ външност и чаровна усмивка се крие силен характер. Случва се да бъде рязка и невъздържана в изказванията си и непредсказуема в порива на емоциите си.

Името Рая е под влиянието на Марс и носи в себе си огромен заряд активност и борбеност. Тази енергия лишава Рая от мекота, отстъпчивост, дори от женственост, което би могло да усложни личния ѝ живот и взаимоотношенията с противоположния пол.

Вибрацията на името прави момичето самоуверено и непримиримо. Трудно може да бъде убедена в каквото и да било, докато не получи категорични доказателства. Напада първа, защото се страхува от отхвърляне и нараняване. За нея личният статус е от голямо значение - както на работното място, така и вкъщи.

Рая е човек с неутолима жажда за живот, иска всичките му предимства, всичко, което можете да достигне и държи да бъде възможно най-добрата. Стреми се да завоюва всеобща любов, уважение и признание. Тя вярва в своите умения и компетентност, затова е готова да се впуснете във всяко начинание. Самоувереността е в основата на житейската ѝ позиция. Не се нуждае от период на подготовка, проучване, пробни стъпки. Всичко се случва, сякаш от само себе си. Възможността да се прояви, да опита е много по-важна за нея от резултата, който ще постигне. Всичко, което прави, се извършва под въздействието на импулс от смелост и оптимизъм, но веднага щом загуби интерес, движението напред спира. Когато възникне проблем, преценява състоянието на нещата и взема най-доброто решение, често това "най-доброто" решение е приключване с начинанието. Процентът на успешно завършените дела при Рая е относително малък – в един от три случая.

Нейният живот не може да се нарече премерен и монотонен. Като светъл и необикновен човек, тя привлича вниманието на другите към себе си, впечатлява ги, оферти не ѝ липсват.

Момичето с име Рая излъчва интензивна сексуалност, обича с емоция, което обединява и пази любовта ѝ дълго време. В личните отношенията изисква взаимност, не би инвестирала време и емоции във връзка, която не ѝ носи удовлетворение. По принцип не се обвързва с безполезни хора, подбира си обкръжението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама