Какво да направите, за да попречите на хората наоколо да ви развалят настроението


Какво да направите, за да попречите на хората наоколо да ви развалят настроението
Снимка: iStock

Как да повишите енергийното си ниво и да не приемате негативите на другите.

През цялото време се случва някои от хората наоколо да ви разваля доброто настроение. Това може да бъде колега, познат, пътник в транспорта или любим човек у дома. Някой, който с негативната си енергия блокира вашата и оставя неприятен „послевкус“.

Какво да направите, за да попречите на негативни хора да ви развалят настроението? Следващия път, когато срещнете човек, който чувства апатия, раздразнение или гняв, помнете тези прости стъпки, за да не попаднете под неговото влияние:

Разграничете енергията си от нечия друга

Важно е да разберете, че енергията и настроението на другите не са ваши. Често, когато нямаме собствена енергийна защита или нивото ни на енергия е ниско, можем да я вземем от други хора.

Останете в енергийното си поле и не забравяйте, че не трябва да бъдете засегнати от негативната енергия на другите. Трябва да се научите да различавате истинските си чувства и това, което всъщност идва от други хора.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ЛОШИЯ ЧОВЕК САМО ЗА 5 МИНУТИ

Визуализирайте енергията си

Когато усетите енергията си и я отделите от енергията на друг човек, представете си защита около себе си, която не е засегната от негативното. Представете си щит, който може да ви предпази от лошото настроение, гневът и раздразнението на другите.

Може да е светлината, която се разпространява около вас - вашата аура. Когато осъзнаете силата и защитата на вашата енергия, ще бъдете по-малко повлияни от някой отвън.

Определете източника на негативност

Понякога дори не е ясно от кого сте приели напрежението и раздразнението. Всички сме източници на енергия и тя може да се предава от човек на човек. Вероятно сте забелязали повече от веднъж, че ако някой ви съсипе настроението, можете да го предадете на друг човек.

Използвайте огледалната техника

Ако въпреки всичко ви е трудно да се справите с негативното влияние на друг човек, затворете очи и си го представете заобиколен от огледала, които отразяват неговата енергия само върху него и той не може да зарази другите. Така че се предпазите от лошото влияние и ще запазите доброто си настроение.

Не забравяйте, че винаги имате избор - да приемете негативни емоции от друг човек или да ги осъзнаете и да позволявате на никой да повлие на настроението ви.

За да се справите с негативното от другите, както и с отрицателните си чувства, трябва да повишите енергийното си ниво - да прекарвате време сами със себе си, да слушате мислите и чувствата си, да практикувате медитация и дихателни упражнения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама