Какво може да ви донесе 2022 според ведическата нумерология


Какво може да ви донесе 2022 според ведическата нумерология
Снимка: iStock

При тази система годината ни на раждане не е необходима. Енергията на 6 (общото число на 2022 година) ще влияе на всички. За да разберем обаче каква енергия допълнително ще се активизира в живота ни, пресмятаме индивидуалното ни число.

Пример:

26.06 (дата на раждане) – 2 + 6 + 0 + 6 = 14, редуцирано прави 5 (1+4).

Тази година ще текат енергиите на 6 (от 2022) и на 5 (от ден и месец на раждане). Общо прави 11 (6 + 5), което е 2 и също може да прегледате, ако прецените.

Енергията на цифрите от 1 до 9

Обобщено значение на числата във ведическата нумерология:

1. Начало, независимост, амбиция, сила.

2. Хармония, партньорство, женственост, гъвкавост.

3. Творчеството, радост от живота, способност за победа, упоритост.

4. Работа, практичност, скритост, изолация.

5. Свобода, движение, хитрост, находчивост.

6. Любовен баланс, дипломация, бавност.

7. Мъдрост, интуиция, мистика.

8. Сила, власт, мъдрост, упорита работа.

9. Филантропия, идеализъм, войнственост, сила, страст.

***

1

Начало на нещо ново. Готови сте да вървите напред. Залагане на фундамент за бъдещето.

2

Двойката е свързана с отношенията. Готовност за сътрудничество. Мекота. Предразполага към общуване и договаряне. Енергия също така на съмнението. Понякога двойката нещо не прави, защото се съмнява и не може да избере.

3

Обучение, развитие, преподаване, пътувания, чуждестранни контакти. Споделяне и получаване на знания, писанe на книги, блогове и т.н. Благоприятства създаването на семейство, защото се управлява от Юпитер.

4

Материална енергия, благоприятна за практични неща и конкретни цели. По-добре е да се мисли за материалното, отколкото да се лети в облаците. Не всяка енергия може да се реализира, но в 4 има потенциал за това. Да се пази здравето.

5

Лекота. Нови контакти. Нови възможности.

6

Влюбване. Желание за отдих, почивка и развлечения. Желание да се отпуснете и нищо да не правите, да се заемете с любов. Да построите нови отношения. Ако искате нещо ново и имате партньор, старата връзка приключва и започва нова. Шестицата често не дава дългосрочни отношения, само когато е истинска любов, не просто развлечение и секс. Ако е повече - следва продължение. Бракове, сключени в година 6, ако са действително по любов, продължават дълго. Ако са създадени само в порив на страст, после ще съжалявате, защото чувството е било мимолетно.

7

Духовно развитие и търсене на смисъла на живота. До този момент човек може да не е вярвал в нищо и в годината на седмицата да започне да се интересува от астрология, езотерика, медитация и т.н., всичко, което не може да се види с очите. Енергията става по-чувствителна, започва задълбочен анализ на живота. Развива се силно интуицията. Седмицата е свързана също така с креативна енергия, може да се открие нов талант. Важно е да отворите вратите, за да се открие кармически нещо важно в живота ви. За много хора е сложно да се водят от интуицията, а не от логиката, движете се с потока, но осъзнато.

8

Сериозни идеи и решения. Бизнес. Отказ от нещо в добрия смисъл, от онова, което е изживяло себе си. Може да се надигнат страхове, с които ще се наложи да се борите, за да продължите напред. Ставате нов човек - по-силен, онзи, който трябва да сте – сам взимате решения и поемате отговорност за живота си. Продуктивна година, начало на нещо голямо. Ако ви се предлага нова работа, искате развод или да започнете нови отношения, осмицата курира такива големи кармически дела, които се нуждаят от сериозен подход. Не е година на шегите. Цели, сериозност, отговорност, авторитет. В началото е страшно, но когато се движите – приятно.

9

Девятката е завършване на цикъла. От единица до осем можете да видите, че сте стигнали до конкретен етап и сте готови да се движите нататък. Това значи да изхвърлите ненужното – качества на характера, ситуации и хора, минало. В някакъв смисъл девятката е енергията на Марс, който се движи напред. Всички мислят, че девятката е край. Всичко старо свършва, започва нещо напълно ново. Понякога това е вътрешно състояние – каквито сте били досега, повече няма да бъдете, за да живеете по-добре, за да започнете нов цикъл, който ще стартира през следващата година с единицата. Вече сте обновени. Затова девятката е завършване на нещо. Не винаги на абсолютно всичко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама