Какво означава да си роден в понеделник?


Какво означава да си роден в понеделник?
Снимка: iStock

ПОНЕДЕЛНИК – ЛУНА

Управляващо число 2

Родените в понеделник са много впечатлителни и раними, защото са под покровителството на Луната. Чувстват страданията на другите и ги съпреживяват, опознават света на емоционално ниво. Лунните хора вземат негативната енергия от другите хора и я пропускат през сърцето и душата си. Често привличат в живота си подобни на себе си хора с лунна енергия.

Проявяват се в творчеството, хуманитарните науки и благотворителността. Притежават вроден талант към музиката, литературата и чуждите езици. Изпълнени са със съмнения, но ако са успели да разберат себе си и да преодолеят душевните си противоречия, постигат значителни успехи в живота.

Това са емоционално отворени, общителни хора, които при това умеят да скриват истинските си чувства. Лесно се приспособяват към всяко обкръжение и към промените в живота си. Отличават се с жив ум, целеустременост, прилежност и старание, но им е трудно да се съсредоточават върху конкретни проблеми. Не обичат сами да преодоляват препятствия, предпочитат да стоят зад гърба на водещ лидер и точно такъв човек се стремят да си изберат за спътник в живота.

Луната е планетата на майката, затова за тези хора отношенията с майката са много важни. От това колко са хармонични те, зависят успеха, самооценката, здравето на душата и тялото им. Добре е да имат домашен любимец. Семейството и домът са техен приоритет – обичат домашния уют, домошари са, верни са на избраника си.

В течение на целия живот всеки понеделник е щастлив ден за лунните хора, когато могат да решат най-сложните задачи и да вземат единственото правилно решение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама