Какво означава да сте родени във вторник?


Какво означава да сте родени във вторник?
Снимка: iStock

ВТОРНИК - МАРС

Управляващо число 9

Хората под покровителството на Марс обичат всичко, което е свързано със скоростта и риска. Много събития в живота им се развиват стремително, важно им е да получат бързи резултати във всичко, което правят. Когато си поставят цели, не виждат никакви препятствия за осъществяването им. Страдат поради импулсивността си и невъзможността да спрат и да помислят.

Характерът на хората, които са родени във вторник, нерядко е агресивен. Те трябва да се научат да разпускат и конструктивно да излизат от конфликтните ситуации. Тези хора имат особена връзка с огъня и метала, затова се увличат по автомобили, пиротехника и дейности, където присъства контакт с тези материали.

Най-ярките черти от характера им са упоритост, целеустременост, мъжество, отговорност и сила.

Те често се нуждаят от увереност в правотата и достойнствата си. Тези им съмнения могат да ги направят неуверени, затова им е нужна поддръжка от обкръжаващите.

Най-подходящ спътник за тях е доброжелателен и надежден съветник, който умее незабелязано да ги направлява. Така човекът, който е роден във вторник, ще успее да постигне много в различни сфери от живота си.

Всеки вторник е щастлив ден за родените под влиянието на Марс, тогава могат да започват нови неща, да решават сложни проблеми. Щастлива за тях е годината, когато рожденият им ден се пада във вторник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама