Какво значи, ако виждате еднакви числа?


Какво значи, ако виждате еднакви числа?
Снимка: iStock

На всеки от нас понякога се случва да ни "преследват" еднакви числа. Те се повтарят непрекъснато - виждаме ги, поглеждайки часовника си, в номера на минаваща кола, в касовата бележка от магазина, в телефонен номер, в реклама, табела, във вестника. Където и да се намираме, ни преследват едни и същи числа. И така, нека видим какви послания носят в себе си повтарящите се числа.

Числото 0 или 00:00 ви казва, че именно сега става зануляване на всички програми в живота ви, програмата на вашия живот се променя. В това време е необходимо да осигурим тишина за ума, да проявим смирение и спокойствие. Ако не го сторим, може да си навлечем неприятности. Просто затаете дъх и тихо изчакайте това време.

Числото 11 или 11:11 носи в себе си мощните вибрации на нов жизнен цикъл. Именно сега висшите сили ви дават енергия за нов старт и нови начинания. Дошло е време да повярвате в себе си и да стъпите в новото и непознатото. Именно сега в живота ви ще започнат да се появяват нови врати - символичната форма на нови възможности. За да станат реални тези възможности, ще трябва да съберете цялата си вътрешна сила и да се решите да погледнете през тази врата.

Числото 12 или 12:12 – това е особена енергия, която представлява космически канал за получаване на висша мъдрост и знания. Това е знак за защита и покровителство от страна на висшите сили. Това е много благоприятно съчетание на цифри, което говори, че човек е постигнал хармония и равновесие с околния свят.

Числото 20 или 20:20 носи вибрациите на обновяване на родовите програми. Вселената ви дава възможност да напишете своята собствена родова програма на чист лист. Онова, което сега заложите в отношенията със своите роднини, близки и любими хора, ще повлияе върху вашите деца и всички следващи поколения. Това е мощна програма, която дава възможност за изцеление на кармата на вашия род.

Числото 21 или 21:21 – енергията на това число говори за настъпването на позитивни промени в живота ви, когато ще могат да се осъществят мечтите и да се реализират дълго чаканите планове, могат да се материализират мислите и да се осъществят желанията. Това е време, когато си струва да се мисли за хубавото, да се говори за хубавото, да се мечтае и да се вярва и да сте щастливи!

Числото 22 или 22:22 е сигнал, че вашият организъм се е изтощил. Именно сега той се нуждае от допълнителна енергия, почивка и възстановяване. Висшите сили ви молят да отделите внимание на себе си и на своето здраве. Нали вашето тяло е свещеният съд на безсмъртната, божествена субстанция - вашата душа. Възстановете духовното и физическото си равновесие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама