Ако в датата ви на раждане има тези числа, вие сте голям късметлия


Ако в датата ви на раждане има тези числа, вие сте голям късметлия
Снимка: iStock/Guliver

Според нумерологията поредицата от определени числа в датата на раждане на човек може да окаже значително влияние върху съдбата му, неговия характер и дори да определи бъдещето му.

Експертите в областта обръщат внимание най-вече на ​​последователността и комбинациите от числа 1, 2, 11, 12, 21, 22 - така наречените ангелски серии, които символизират началото, баланса, хармонията и надеждата.

Хората, които имат тези числа в рождената си дата, винаги ще имат късмет в живота.

Единица в датата на раждане

Енергията на числото 1 символизира отлични управленски умения и лидерски качества. Хората, в чиято рождена дата присъства единица, имат повишено самочувствие и воля, както и оригинален подход към всичко, което правят в живота.

Двойка в датата на раждане

Тези хора са изключително чувствителни, имат силно развита интуиция и невероятна харизма. Те имат топъл характер и голямо сърце, а най-прекрасната черта в характера им е разбирането, което ги прави добри приятели. Тези личности често са в центъра на вниманието, но никога не попадат в капана на собственото си его.

Числото 12 в датата на раждане

Тези хора се характеризират с невероятна физическа и психическа енергия, които са съчетани със спокоен характер. Сборът на числата 1 и 2 е 3. Тройката означава, че тези хора са не само много щастливи, но и изключително решителни и смели. Те имат способността да се представят във възможно най-добрата светлина и да оставят добро впечатление.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама