Какво значи да намерите някое от тези неща на улицата


Какво значи да намерите някое от тези неща на улицата
Снимка: iStock/Guliver

Много хора обръщат внимание на поличбите в ежедневието. Да намериш нещо на улицата има различни скрити смисли, в зависимост от самия предмет. В крайна сметка, сигналите и „уликите” са навсякъде, трябва само да отворите съзнанието си, за да ги забележите.

1. Карта за игра

Да намериш една или повече карти за игра е точно толкова магично, колкото и картите Таро. Всъщност, за да разберете значението на картата, която сте намерили, трябва да се обърнете към магията на Таро. Пиките са най-трудни за интерпретация – те означават битки и препятствия, които могат да помогнат, но и да наранят (като нож с две остриета), тежки решения и трудни избори. Каро пък дава материална и психологическа подкрепа, ако минавате през метаморфоза.

ХВЪРЛЕТЕ ТЕЗИ 7 ВЕЩИ ВЕДНАГА!

2. Монета

Много хора си мислят, че стотинките на улицата са на късмет. Но в повечето държави по света не мислят така. Щом монетата е загубена, значи предишният стопанин вероятно е имал лош късмет с парите. Още по-лошо, ако приберете „късметчето” в портфейла си – енергията на лесните и намерени пари е много нестабилна.

3. Обица или друга част от бижу

Бижутата са натоварени със значение. Няма значение какво е, вероятно има някаква сантиментална или емоционална причина да го намерите точно вие. Ако намерите камък, дори да не е скъпоценен, или пък обеца, това значи, че важно събитие или човек ще дойдат в живота ви.

4. Малко топче

Сещате ли се онези малки топчета, които навремето наричахме „лимбички”? Всъщност, топката е важна част от играта на живот. Обикновено този предмет се намира от хора, които в процес на завършване на нещо важно в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама