Зодиите с най-много късмет през ноември


Зодиите с най-много късмет през ноември
Снимка: iStock/Guliver

Дева

Девите ще „уцелят кьоравото”през новия месец в кариерно отношение. Перфекционизмът ви най-накрая ще бъде оценен подобаващо. Доказателството за това колко сте ценени на работа ще бъде под формата на предложение за нова по-висока позиция или по-добре заплатена заетост.

Козирог

Късметът ви през ноември достига своя пик за годината. Няма по-подходящо време от това, за да изпробвате късмета си. Заложете на чистата случайност, не мислете числа и не пресмятайте дати. Печалбата, с която може да се сдобиете, ще стигне за мечтаното от вас пътешествие... че и повече!

ЗОДИИТЕ, КОИТО ГИ ОЧАКВА НОВА РАБОТА ПРЕЗ НОЕМВРИ

Телец

Телците ще се окажат главните герои в една много красива, любовна приказка. Ще усетят истинска подкрепа и разбиране от човек, от когото не са и предполагали. Има хора в живота ни, които от приятели стават нещо повече. Такъв ще е случаят и тук.

Риби

Ще се радвате на добро здраве и няма да имате особени поводи за притеснение. Не е изключено да откриете нова работа или проект в досегашната, което ще ви даде енергия, стимул и свеж полъх. Сутрин ще се събуждате с хъс за работа, ще лягате с мечти за по-добро бъдеще. Ще бъдете истински щастливи. Що се отнася до любовта, не забравяйте, че това, което трябва да се случи, ще се случи до средата на месеца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама