Зодиите, които ги очаква нова работа през ноември


Зодиите, които ги очаква нова работа през ноември
Снимка: iStock/Guliver

Стрелец

Безкрайното ви въображение и желание за разнообразие ви водят към нови цели. А да сте чули за Стрелец, който не е постигнал това, което иска? Предложение за нова работа ще изскочи оттам, откъдето не сте очаквали ни най-малко, например от близък приятел. А вероятността да е в съвсем различна сфера от вашата е доста голяма, което означава по-голямо предизвикателство.

Лъв

Усилията, които сте положили през изминалите 10 месеца, вече дават своите резултати и е много вероятно съвсем скоро да поставите ново начало в областта на кариерата. Семейните ви грижи ще са по-малко, така че ще имате време да обмислите спокойно новите предложения. Хубавото е, че каквото и да изберете, няма сбъркате, стига да не се доверявате на обещания, които звучат твърде хубаво, за да са истина.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Овен

Вие наистина работите с хъс, стига да ви е интересно! Обичате да има „промяна в пейзажа” на работното място и затова се стараете да се ангажирате с различни проекти и задачи. Колегите ви уважават и вашият мениджър е забелязал старанието и усърдието ви. Съвсем скоро ще получите повишение, което ще ви направи изключително щастливи!

Дева

Перфекционизмът ви най-накрая ще бъде оценен подобаващо. Доказателството за това колко сте ценени на работа ще бъде под формата на предложение за нова по-висока позиция или по-добре заплатена заетост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама