Какво значи да сте родени в неделя?


Какво значи да сте родени в неделя?
Снимка: iStock/Guliver

НЕДЕЛЯ – СЛЪНЦЕ

Управляващо число 1

Родените в неделя са изпълнени с неизчерпаема енергия. Хората под ръководството на Слънцето са ярки индивидуалисти. Те са творци изпълнени с идеи, които все нямат време да реализират и с удоволствие натоварват други с осъществяването им. Обичат разкоша и промените, не понасят ограниченията, самотата им тежи. Върви им винаги и във всичко. Колкото и да е парадоксално, но точно на тях най-често им се случват и нещастия.

Проблема е в това, че им е даден ум, талант, жизнена сила, ловкост, красота и доброта, а те често са склонни да водят безгрижен живот, да фантазират, да почиват на лаврите и да не полагат големи усилия за обезпечаване на щастливото си бъдеще.

Ако до 33 години са живеели само благодарение на даровете, които са им дадени, живота започва да пита: какво си научил, какво си постигнал. Нежеланието да се трудят и да полагат усилия, неизбежно води до изпуснати възможности и провал. За да не се случи това и да се състоят като личности е нужно да бъдат възпитавани строго и от ранно детство да се учат на трудолюбие. За да реализират талантите си трябва да получат добро образование.

За тях ще е щастие да срещнат спътник в живота си, който е роден в четвъртък – властен и изискващ. Точно този човек ще може да ги напътства и да развива талантите им за благото на семейството и обществото. Така , роденият в неделя, може да стане известен, дори знаменит.

Да ценят неделята, тогава ще намират решение на най-сложните задачи. Годините, когато рожденият им ден е в неделя, ще е щастлива за тях. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама