Какво значи да сте родени в сряда?


Какво значи да сте родени в сряда?
Снимка: iStock/Guliver

СРЯДА – МЕРКУРИЙ

Управляващо число 5

Меркурий е планетата на младостта, затова родените под покровителството ѝ дълго изглеждат млади и така се чувстват. За тях отношенията с братята, сестрите и приятелите са много важни.

Тези хора имат богат вътрешен свят и широк спектър на увлеченията си, отличават се с подвижност, непостоянство и любов към промените. Обикновено се занимават с маркетинг, наука, преподаване, журналистика, рекламен бизнес – всичко, което е свързано с натрупване и предаване на информация. Учат цял живот и придобиват богат опит, но не обичат да афишират това, предпочитат да изглеждат консервативни.

От ранно детство планират живота си, мечтаят за успех в точно определена професия и упорито преследват целта си. Съдбата е благосклонна към тях и те постигат набелязаното. Но след това настъпва момент, когато вече не са в състояние да владеят страстите си и коренно променят живота си, като позволяват на дълго сдържаната енергия на желанията да ги завладее. Когато изразходват тази енергия, се връщат към обичайния си живот и вече не ги управляват чувствата, а хладния им разум.

Спътникът им в живота трябва от време на време да позволява тези малки приключения и да се отнася с разбиране към това, така ще имат дълъг и щастлив семеен живот. Имат отлично здраве и бързо се възстановяват след стрес.

Всяка сряда е щастлив ден за родените под влиянието на Меркурий, тогава могат да започват нови неща, да решават сложни проблеми. Щастлива за тях е годината, когато рожденият им ден се пада в сряда. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама