Казусът Дубай или две прочетени книги?


Казусът Дубай или две прочетени книги?
Снимка: Стоп кадър

Нека я наречем Марийка.

Марийка твърди, че на 24 години сама е постигнала всичко в живота си. Нейните меко казано заможни родители само са ѝ дали тласък.

Външен вид: Устните, от които само долната ѝ е с дебелина 2 сантимента и половина, са изцяло натурални; няма силикон в гърдите или импланти където и да е по себе си, нито пък каквито и да е пластични корекции; носът ѝ е природно прав и тънък като по поръчка; за първи път чува какво е хиалуронова киселина.

Образование: Основно училище и гимназията – съвсем случайно частни и не много известни софийски институции (много възможно е да са със засилено изучаване на чужди езици). Завършила е международни икономически отношения в УНСС и вече е с две висши.

Социални мрежи: профилът ѝ в Instagram е по-професионално оформен от автобиографията ѝ. Ако разгледаш статусите ѝ във Facebook, ще си помислиш, че учи психология в НБУ. А снимките – разнообразие. От всичко по много. Ако следваш поне двама-трима подобни индивида, ще получиш раздвоение, даже разтроение, на личността – толкова много споделят за живота си, че сякаш ти го съпреживяваш с тях. То не са дрехи, пътувания, купони, екзотични закуски, обяди, вечери, барове, заведения… Няма значение, че Марийка едвам-едвам е завършила по география в пети клас, стига да знае как да си намери някой, който да ѝ плати билети (и престоя) до следващата дестинация, да се качи в самолета и да се тагне от там – всичко е точно.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛАТА СТАТИЯ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама