Кои са нашите любими продукти от eMAG Black Friday 2022


Кои са нашите любими продукти от eMAG Black Friday 2022
Снимка: Emag

Всяка година през ноември има един специален ден, който да ни топли. Ден, който всички чакаме с нетърпение и с удоволствие се подготвяме за настъпването му. Да, познахте – става дума за eMAG Black Friday! Този петък е моментът да се възползваме от добре познатите предимства на кампанията, включващи разнообразни продуктови категории и необичайни оферти. От eMAG са подготвили над 2 милиона броя продукти на склад –за всекиго по нещо.

На 18 ноември кампанията ще се проведе за десета година, а офертите ще са наистина юбилейни. Важно е да знаем, че броят на предлаганите на специална цена продукти е лимитиран и предварително определен, като може и да не покрие цялото търсене от страна на купувачите. За да се подготвим най-добре, можем да последваме петте стъпки на eMAG, които ще превърнат Black Friday в бързо, лесно и удовлетворяващо шопинг преживяване. Всичко, което трябва да направим, е да инсталираме мобилното приложение на eMAG, да включим известията, да запазим картата в акаунта си и да изберем подходящо място за доставка. А най-полезната стъпка е да добавим артикулите, на които не можем да устоим, в списъка ни с „Любими“. И понеже ние сме отличници, нашият списък вече е готов! Ето и какво сме си харесали:

Робот прахосмукачка Rowenta X-Plorer S75 Animal & Allergy (60 броя Black Friday оферта)

Всички искаме да прекарваме свободното си време, като се забавляваме и си почиваме, а не като събираме косми от кучето от килима. С това малко бижу мисията става възможна – роботът прахосмукачка дори няма нужда да сме у дома и да го наглеждаме, докато си върши работата. С 4 в 1 почистващо действие и персонализирани настройки, можем да разчитаме на автономността на нашия малък помощник по всяко време. Защо трябва да е трудно, когато може да бъде лесно?

Бягаща пътека Kondition, HMG-1800 (150 броя Black Friday оферта)

Коледните празници идват, а това значи само едно – в началото на новата година всички ще искаме да влезем във форма. Black Friday е перфектният момент за ранен старт на новогодишните обещания, и то на отлича оферта. 

Душ гел Bioderma Atoderm (1000 броя Black Friday оферта)

Всичко, от което тялото ни се нуждае! С този нежен продукт най-накрая ще можем да забравим за дискомфорта на сухата кожа през студения сезон. Кой не иска да се наслади на комфорт, докато усеща прегръдката на естествените съставки?

Промо комплект Moroccanoil Repair (100 броя Black Friday оферта)

След като се погрижихме за тялото е време да обърнем внимание и на косата. С този комплект ще се радваме на коса като в рекламите, но най-хубавото е, че продуктите са подходящи за всеки тип коса, с което най-накрая ще загърбим досадното четене на етикети. 

Спален комплект (чаршаф, плик за завивка и 2 калъфки за възглавница) за легло с размери 160x200 см,  сив/розов (650 броя Black Friday оферта) 

Има няколко неща, които ни помагат да събудим свежи и пълни с енергия, спалното бельо е едно от тях. Този спален комплект от 100% памук ни гарантира спокоен сън, впечатляващ комфорт и позволява на кожата да диша през цялата нощ. Освен това с него ще можем да придадем елегантност и характер в най-личното пространство у дома – спалнята.

Запознахте се с нашата селекция и е време да се вдъхновите и за своята, защото до eMAG Black Friday остават броени дни. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички