Колко добре познавате всъщност онлайн залозите?


Колко добре познавате всъщност онлайн залозите?
Снимка: iStock/Guliver

Онлайн залозите са една от най-популярните форми на хазартна дейност не само у нас, но и по цял свят. Като вид хазартна дейност те представляват прогнози за дадено спортно събитие, включително и за отделни елементи от него като точен резултат в първото полувреме, броя на червени и жълти картони, евентуални контузии и смени на играчи, опити за гол в противниковата врата, брой точки и сервиси и много други.

Всичко това, вероятно, е пределно ясно за вас, ако сте си поставили мисията и вие като милиони души по цял свят да се потопите в света на онлайн залозите. За целта, разбира се, ще ви е нужно и да намерите добри добри букмейкъри, които да прегледате и да подберете идеалния за вас според неговите условия за регистрация, минимален и максимален депозит и теглене, брой пазари и т.н.

Преди да изберете своя бъдещ букмейкър и да решите на какъв спорт да залагате, направете си тест, за да прецените доколко добре познавате онлайн залозите и принципа им на действие. Вижте дали знаехте всички тези неща за залаганията:

• Освен стандартни залози за конкретен мач, в букмейкърите можете да намерите и борса за залози. Тук също можете да спечелите пари посредством вашите прогнози и анализи на дадено събитие. Борсата обаче работи по малко по-особен начин. При нея не играете срещу букмейкърите, а напротив срещу друг играч, който е предложил своя прогноза (например, Ливърпул да бие Милан с 2 на 0 в предстоящия им мач). Ваша задача тук е да поставите залог „Да“ или „Не“ в зависимост от това дали сте съгласни с прогнозата на конкурентния играч, или не.

• Най-лошата практика за залагане на спортни събития в света е да преследвате загубата си. Истината е, че практики за залози има изключително много. По-важно е не толкова да изберете перфектната, колкото да овладеете до най-малкия детайл онази, на която лично вие ще се спрете. Преследването на загубата обаче е доста порочна практика. При нея в следствие на загуба, играчът поставя още и още залози и то на по-големи стойности само и само да си възстанови изгубеното, но рискувайте да пропилее всичките си пари.

• Знаете ли как букмейкърът определя коефициентите? Наясно ли сте, че за едно събитие и даден пазар коефициентите винаги са близки и почти еднакви при различните букмейкъри? Това означава, че компаниите се водят по горе-долу едни и същи принципи за определяне на ставката. Обикновено, коефициентът на дадено събитие се определя чрез изчисляване на дадени статистически данни. Това са много подобни на данните, които и играчите ползват, за да правят своите математички спортни прогнози. Едновременно с това обаче букемейкърите не замразяват никога своите коефициенти. С напредването на времето и приближаването до момента на началото на мача, смените на ставките става доста по-динамично, защото наяве излизат новини като форма на играчите, смяна и контузии, очаквания и класирания в групата.

• Не винаги е задължително да инвестирате голяма сума пари, за да стартирате своята кариера на залагащ. Имайте на предвид, че ако тепърва ще се впускате в това приключение, то тогава ви предстои да се регистрирате в букмейкър. А това неимоверно означава и да получите бонус за добре дошъл. Много често този бонус представлява определен процент от вашата първата инвестиция в сайта за залози – тоест тук говорим за депозит и за депозитен бонус. Благодарение на тази награда вие ще имате повече пари в своята банка на сайта и така, ще си спестите собствените си пари за първите залози, които ще направите в реално време или в тепърва предстоящ да се изиграе мач.

Нашият съвет е никога да не спирате да се образовате за сферата на спортни залози и колкото и да задобреете в тях, да продължавате да четете и да подобрявате своите умения! Така наистина ще станете успешни в това, което правите!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама