Котка осинови таралежчета (видео)


Котка осинови таралежчета (видео)
Снимка: iStock/Guliver

Героят на една трогателна история за майчината всеотдайност е котката на име Муса. Животинката е обитател на зоопарк.

Когато при инцидент майката на 8 таралежчета загинала, малките ѝ били занесени в зоопарка в опит да им се осигури живот. Обикновено животинчета на тази възраст нямат никакъв шанс да оцелеят. Все още непрогледнали и без възможност да се хранят самостоятелно, те имат нужда от майка и животът им без нея е на практика невъзможен.

Служители в зоопарка положили максимални усилия в опита да осигурят среда на малките, за да оцелеят, но мъничетата отказвали да сучат мляко от бутилки. Тогава се намесила Муса, която буквално осиновила 8-те таралежчета и ги спасила от гладна смърт. Сукалчетата започнали да се хранят от Муса на всеки два часа. Те бързо се възстановили и успели да преодолеят бариерата за живот.

Към този момент таралежите са в прекрасно състояние, а след като поотраснат и укрепнат ще бъдат пуснати на свобода.

Вижте кадри от трогателната грижовност на Муса, която храни и закриля малките досущ като нейно собствено котило. Не я плашат дори бодличките им:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама