"Квантова симфония" - първата по рода си аудиовизуална инсталация у нас


"Квантова симфония"  - първата по рода си аудиовизуална инсталация у нас
Снимка: Сензор Студио

Аудиовизуалната инсталация "Квантова симфония" ще бъде открита на 13 февруари (вторник), от 18:00 до 20:00 часа в Двореца, пл. "Княз Александър I" 1.

Повече за проекта

"Квантова симфония" е първата по рода си инсталация в България, която използва революционната холографска технология за създаване на завладяващо сетивно преживяване. Това е покана за магично пътешествие, което обещава да остави трайно впечатление върху включилите се в него, като ги изведе извън границите на обикновеното възприятие.

Посетителите ще видят уникална космическа картина, в която квантовата физика и изкуството се сливат. Аудиовизуалните ефекти синхронизират светлина и звук, трансформират пространството в динамична квантова вселена по начин, достъпен и разбираем за широката публика и в същото време предизвикват размисъл за връзката между видимото и невидимото, между науката и изкуството. Всяка визуализация е съобразена със специално създадена звукова доработка, която улавя есенцията на квантовата реалност, превръщайки Балната зала на Двореца в един вълшебен свят.

Инсталацията ще може да бъде видяна до 10 март 2024.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама