Лечителят Петър Димков: Носете 2 кестена в джоба срещу проблеми


Лечителят Петър Димков: Носете 2 кестена в джоба срещу проблеми
Снимка: iStock/Guliver

Често сме чували израза "вълшебна есен" и оказва се това далеч не е просто метафора... Кестените, които буквално се търкалят в краката ни по улицата, носят много силна енергия, а вибрацията им зарежда и успокоява тялото, ако знаем как правилно да ги използваме. 

Вижте още: Много силна притча за глухата съпруга

Народният лечител Петър Димков също е бил наясно с тайните на дивия кестен и винаги носел в джоба си по 2-3, като всяка есен ги сменял с нови. Той казвал, че те предпазват от проблеми и болки. Според лечителя, ако се държат в ръка или се носят в джоба, кестените ще повлияят благоприятно върху ставите, костите, сухожилията и нервната система.

"Тези малки, кафяви, лъскави топчици са удивителни акумулатори на слънце, енергия и живот и я отдават щедро, с постоянно лъчение през цялата година", казвал Димков на свои пациенти.

В дома на Петър Димков на столичната улица "Златовръх" №47 идвали много болни хора. Именно кестените го защитавали от лошата енергия, която най-тежко страдащите носели със себе си.

Според народно поверие може да пречистим енергията в дома си с кестени

Ако смятате, че енергията в дома ви е лоша, трябва да поставите във всеки ъгъл на къщата си по 8 кестена. Бързо ще усетите как този плод ще премахне лошите вибрации и ще ги трансформира в положителни.

Вижте още: Учени: Сладоледът и чипсът пристрастяват като кокаина и никотина

При стрес и безсъние

Лечителят Димков препоръчвал изработка на възглавница от няколко кестена, зашити в двоен тензух. Освен да спи с главата върху тях, човек трябва да се опита максимално да освободи съзнанието си от негативни мисли и да се съсредоточи над красиви гледки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама