"Луди богаташи" - всяко богатство си има цена


"Луди богаташи" - всяко богатство си има цена
Снимка: Обсидиан

"Луди богаташи" е шеметно забавен поглед върху "проблемите" на заможните азиатски семейства, суетата и капризите им. Една съвременна романтична история за любов, която трябва да оцелее под прожекторите на известността, под натиска на потомственото богатство и съпътстващите го консервативни традиции и задължения.

Когато нюйоркчанката Рейчъл Чу се съгласява да прекара лятото с приятеля си Никълъс Йънг в родния му Сингапур, тя си представя спокойна семейна почивка и неповторими мигове с любимия мъж. Това, което Ник е пропуснал да ѝ спомене обаче, са няколко незначителни подробности относно семейството му… Веднъж стъпила на сингапурска земя, Рейчъл научава, че родният дом на Ник прилича по-скоро на дворец, отколкото на обикновена фамилна къщичка. Ник е израснал, возейки се на повече частни самолети, отколкото на коли. Той се оказва и един от най-желаните ергени в страната си. При тези обстоятелства Рейчъл се озовава под постоянен прицел от секундата, в която слиза от самолета, а мечтаната ѝ спокойна почивка се превръща в поредица от сблъсъци.

"Луди богаташи" е първата книга от едноименната трилогия на Кевин Куан. Романът е в челните позиции на класацията за бестселъри на The New York Times вече 8 седмици. По книгата е създаден и филмът Crazy Rich Asians с режисьор Джон Чу ("В ритъма на танца 3", "G.I. Joe: Ответен удар", "Зрителна измама 2"), чиято световна премиера се състоя преди броени дни. Entertainment Weekly определя "Луди богаташи" като 48-каратово четиво за плажа, а People Magazine прави сравнение между богаташите на Куан и героите от класическия роман на Джейн Остин "Гордост и предразсъдъци".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама