Мястото на бенката разкрива много за същността ви


Мястото на бенката разкрива много за същността ви
Снимка: iStock

Доста хора имат бенки по лицето, но малко от тях знаят какво е значението им. Всъщност точното място може да разкрие много за вашата същност.

Ако имате бенка в областта на "третото око", то вие сте специален човек, който има силно развита интуиция, логическа мисъл и дори може да предвиждате нещата.

Ако бенката ви е под дясната вежда, значи сте много страстна и едновременно ревнива жена, а ако е под лявата вежда, то сте дарени с отлична памет и имате много таланти.

Бенка, разположена на ъгълчето на окото означава романтичен и поетичен характер и склонност към умствени професии. 

Ако бенката е разположена под дясното око, то вие сте способна напълно да се отдадете на любовта и за вас няма нищо по-важно на този свят. Ако пък е под лявото око – чувствителни сте и много добри. Искате да намерите партньор за цял живот.

Ако имате бенка в средата на горната част на носа си, означава, че обичате пътешествията, творчеството и фантазиите. 

КАК ЧАСЪТ НА РАЖДАНЕ ВЛИЯЕ ВЪРХУ СЪДБАТА ВИ

А бенка, разположена в долната част на носа, това говори за тежък психологически товар, който ви тормози. Също така – много проблеми в отношенията.  

Ето какво означават и бенките, разположени на бузите. Ако е на дясната буза, то вие сте много страстни любовници, но и много често избухвате. Трябва да сте по-смирени. Ако бенката е на лявата буза, то вие сте склонни към психологическо натоварване и депресия. Вие просто не обичате еднообразието и то ви съсипва. Имате нужда от нови неща постоянно.

Бенката над горната устна показва, че сте жена, която обича независимостта и винаги постъпва както й се иска. А тази под долната устна разкрива, че сте доста несигурни и уязвими и нямат вътрешни сили, за да се борят. 

Ако имате бенка на брадичката значи за вас семейството е най-ценно. Обичате спокойния живот, без много динамика и шум. Вие сте вярна съпруга.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама