Мощно пълнолуние на 24 февруари: Вселената ни изпраща знаци


Мощно пълнолуние на 24 февруари: Вселената ни изпраща знаци
Снимка: iStock

Пълнолунието в Дева, което настъпва на 24 февруари 2024 г., е последното пълнолуние за астрологичната година и последното пълнолуние преди началото на сезона на затъмненията.

Вижте още: По-студени от зимата: Най-безчувствените мъже на зодиака

Това конкретно разположение на нашата времева линия дава на това пълнолуние мощна пречистваща енергия. Ние почистваме отвътре навън и имаме знака на Дева, който да ни води.

В навечерието на Пълнолунието в Дева трябва да започнем да прегръщаме призива на нашите сърца, тела, умове и души. Трябва да започнем да се отнасяме към тялото си като към храм и да признаем красотата и дарбите, които имаме вътре. Когато стъпим в тази сила, можем да се почувстваме енергизирани от мощните енергии на пълнолунието и готови да приемем всичко, което ни носи.

Обърнете внимание на ума, тялото и душата си – какво ви казват. От какво искат да се отърват?

Тялото непрекъснато ни говори. Нашето сърце винаги ни говори и от нас зависи да обърнем внимание и да се вслушаме по-задълбочено. Меркурий, планетата-пратеник, ще обикаля силно около тази пълна Луна. Меркурий също е естественият управител на Дева, така че присъствието му ще бъде засилено.

Като планета-пратеник, Меркурий може да ни помогне да имаме достъп до информация, мъдрост и прозрение от нашия вътрешен и външен свят. При това пълнолуние можем да получаваме съобщения или знаци от Вселената, които могат да ни насочат. Просто трябва да сме сигурни, че обръщаме внимание и се доверяваме на вътрешния си глас.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 13-25 февруари 2024

При това пълнолуние в Дева нашата работа ще бъде да слушаме и обръщаме внимание на призивите на Вселената и тялото ни.

Като цяло пълнолунието в Дева е силно и ще ни помогне да затворим вратата на астрологичната година. Докато силна пречистваща енергия циркулира под това пълнолуние, има и силни поддържащи вибрации, които ни насърчават да се съсредоточим върху здравето си и да зачитаме нашите граници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама