Мъск: Скоро ще можете да пишете дълги текстове в Twitter


Мъск: Скоро ще можете да пишете дълги текстове в Twitter
Снимка: Getty Images

Илон Мъск, новият собственик на Twitter, съобщи, че скоро ще могат да се прикачват дълги текстове към публикации в платформата.

В момента потребителите могат да публикуват съобщения до 280 знака. За да споделят голям текст в социалната мрежа, много прикачват екранна снимка с необходимия текст към туита.

"Twitter скоро ще добави възможност за прикачване на дълъг текст към туитовете, слагайки край на абсурдната практика на скриншотове", написа Мъск.

На 27 октомври Мъск приключи сделката за закупуване на социалната мрежа. Очаква се новият собственик да прекрати практиката за постоянно блокиране на потребителите. Предприемачът обяви още, че създава специален съвет, който ще проучи въпроса за модерирането на съдържанието в социалната мрежа.

Преди дни той също така оповести предстоящото стартиране на абонамент от 8 долара на месец за потребителите, които искат да сертифицират своите акаунти като автентични и да бъдат по-малко изложени на реклама. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама