На учителя с любов – настъпва празник на цветята в магазини BILLA


На учителя с любов – настъпва празник на цветята в магазини BILLA
Снимка: Envato

 

Началото на учебната година е зад ъгъла и вълнението сред децата и възрастните е неизмеримо. В този вълшебен момент, нека не забравяме за нашите учителите, нашите втори родители, които ни вдъхновяват да мечтаем и да откриваме света с удивление.

Ако искате да изразите благодарността си към тях и да ги зарадвате, няма по-добър начин от мил жест. Няма нужда да отделяте специално време и голям бюджет, просто се отбийте в най-близкия BILLA магазин, където ще намерите красиви цветя, които са точно толкова разнообразни и уникални, колкото и нашите невероятни учители. 

5 цветя, подходящи за любимия учител: 

  • Несъмнено един от най-добрите избори е свежият букет със слънчоглед на специална цена от 12.99 лв. Слънчогледите се завъртат към слънцето през целия ден, представяйки жаждата за знание и развитие. Точно както учителите греят в класната стая и предават енергията на учениците си. Освен това, яркият жълт цвят на слънчогледите е носител на позитивни емоции и радост.
  • Цветният букет от лилиуми и рози ще спечели усмивката на всяка дама с прекрасния си аромат. Този букет е символ на грижа и внимание и може да бъде чудесен начин да изразите признателността си към любимите преподаватели. Цената е 14.99 лв., а чувството, което ще предизвика – безценно.
  • BILLA е помислила и за родителите, които търсят класическо решение за първия учебен ден – сега можете да откриете букет от 5 броя гербери на атрактивна цена от 4.99 лв. С този семпъл, но красив жест, ще изразите своето уважение и подкрепа към учителите, без да натоварвате семейните си финанси.
  • Любителите на саксийни растения ги очаква страхотно предложение - изящна роза в саксия само за 5.99 лв. Този цветен акцент е идеален начин да се придаде свежест и красота на дома или класната стая. Розата е символ на обич и благодарност към преподавателите за тяхната невероятна подкрепа и ангажираност.
  • За всички, които ценят красотата и деликатността на орхидеята, можете да я намерите на специална цена от 11.99 лв. Бъдете сигурни, че жестът ви ще бъде помнен дълго време, тъй като това възхитително цвете впечатлява не само с изяществото си, но и с изключителната си издръжливост. 

Цялата цветна палитра, посветена на любовта към учителите, може да бъде намерена в седмичната BILLA брошура.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички