Над 40 вдъхновени от Япония продукта завладяват рафтовете в Lidl


Над 40 вдъхновени от Япония продукта завладяват рафтовете в Lidl
Снимка: Лидл

За първи път Lidl посреща японската кулинарна традиция във всичките си 127 магазина. Над 40 азиатски продукта от страната на изгряващото слънце ще бъдат достъпни за клиентите на веригата от 4 до 10 март в цялата страна.

Любителите на суши ще имат възможност да открият всичко необходимо за приготвянето на едно от най-популярните японски ястия - от ориз за суши до нори водорасли, джинджифил за суши, японски соев сос и уасаби паста.

Вкусът на Япония идва също с рамен супа, нудли удон, гьоза и веган салата Уакаме. От напитките клиентите на веригата могат да опитат японско уиски и оризова напитка с матча. Спокойствие в забързаното ежедневие Японската седмица в Lidl ще внесе с разнообразие от чайове в японски стил и джинджифилови сладки с късмети. 

Тематичните седмици на веригата са част от концепцията за умно пазаруване на Lidl, като предлагат истинско гастрономично пътешествие по света, без клиентите да напускат дома си. Разнообразието от кулинарни изкушения, които Lidl предоставя, са възможност всеки да се потопи в културата и обичаите на различни страни и да се докосне до тяхната кухня и характерни вкусове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички