Не чакай да отминат бурите, научи се да танцуваш в дъжда


Не чакай да отминат бурите, научи се да танцуваш в дъжда
Снимка: Издателство "ЕРА"

"Не чакай да отминат бурите, научи се да танцуваш в дъжда" от Вероник Масиежа е оригинален, проницателен и мотивиращ роман.

Ема води сутрешния блок в популярно парижко радио и поставя работата в центъра на живота си. Неусетно тя е поела много отговорности и се е превърнала в основна движеща сила на медията, но така и не получава желаното признание, а заплащането ѝ си остава минимално.

След интервю, което взема от прочут писател, Ема неочаквано и за самата себе си решава да се включи в неговия проект. Условието е да следва няколко прости стъпки, а целта – да преосмисли живота и приоритетите си.

Постепенно Ема започва да изгражда увереност в собствените си сили, да се среща с интересни хора и да вижда позитивното около себе си. Но може ли да се осмели и да направи крачка към новите хоризонти, които се откриват пред нея…

***

Вероник Масиежак има дългогодишен опит в сферата на журналистиката като телевизионна и радио водеща, а образованието и страстта й са свързани с психологията. От години провежда успешни семинари и помага на хората да открият пътя към себе си.

Като майка на три деца Вероник Масиежак се посвещава и на активна дейност в областта на детското възпитание чрез методите на позитивното родителство, ненасилственото общуване и др. Организира курсове и ателиета, посветени на тези актуални практики, авторка е на няколко популярни книги на тема детско възпитание и е създателка на сайта "Позитивна майка".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама